Dolar 32,3942
%-0.13
Euro 34,7530
%0.03
Altın 2.435,620
%-0.13
Bist-100 9.984,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta trafik çilesi ikiye katlandı

Konak'ta trafik çilesi ikiye katlandı

Kent merkezinde son günlerde tünelin de getirdiği ek yükle birlikte artan trafik çilesi İzmirlilere adeta saç baş yoldurtuyor. Konak'taki trafiğe Buca'dan gelen araç yoğunluğu da eklenince kent merkezinde trafik keşmekeşi baş göstermeye başladı. Trafik çilesi ikiye katlandı

  • Ege Postası
  • 04.02.2016 - 14:21
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz bahar aylarında büyük umutlarla hizmete açılan Konak Tünelleri'nin kent merkezinde yayalara yaşattığı çile bu sefer araç sürücülerini de vurdu. Son günlerde özellikle sabah ve akşam saatlerinde tünellerin girişleri ile çıkışlarında oluşan uzun araç kuyrukları yeni bir trafik çıkmazını beraberinde getirdi.
 

 
TÜNELE GİREN ÇIKAMIYOR!
Kent içinde tıkanan damarları açacağı sloganı ile hizmete giren Konak Tünelleri getirdiği ek araç yükü ve yoğunlukla birlikte kent merkezini adeta felç etti. Sıkça rastlanan uzun araç kuyrukları ve tünel boyunca yaşanan tıkanıklık kent içi trafiğinin geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne sererken, hafta içi yaşanan trafik sıkışıklığı tünel nedeniyle ikiye, hatta üçe katlanıyor. Sabah Buca'dan Konak'a inmek isteyen sürücüler ve akşam saatlerinde yine işlerinden eve dönmeye çalışan vatandaşlar 1,5 kilometrelik yolda yaşanan bu yoğunluk nedeniyle 45 dakikada çıkamıyor.


 
SABAH VE AKŞAM SAATLERİNDE TRAFİK FELÇ
Tünelde yaşanan manzaranın yanı sıra bir başka sıkıntıyla Konak çıkışında da karşılaşan araç sahipleri bir başka sıkıntıyla da tıkanan ana güzergahta yaşıyor. Konak'tan dönen otobüsler de yaşanan bu manzaradan nasibini alırken, toplu ulaşımı tercih eden vatandaşlar kent merkezinden çıkabilmek için yarım saate yakın süre trafikte beklemek zorunda kalıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.