Dolar 32,3942
%-0.27
Euro 34,7057
%-0.29
Altın 2.397,000
%-1.06
Bist-100 10.196,00
%1.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediyesi'nden 'dev' mesaj: Barış kazanacak!

Konak Belediyesi'nden 'dev' mesaj: Barış kazanacak!

Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrası İzmir’de de siyasi partiler, belediyeler ve STK’lar teröre tepki gösterip, yaşamını yitirenler için yas tutuyor. Konak Belediyesi, Basmane Meydanı’ndaki binasına yası simgeleyen ve üzerine “Yastayız…Barış kazanacak” yazan dev bir siyah pankart astı. Buca Belediye binasına da dev bir siyah pankart asıldı. CHP Karşıyaka’da seçim stantlarındaki 1 Kasım mesajları yerini Ankara yasına bıraktı. CHP İzmir İl Gençlik Kolları ise saldırıda hayatını kaybeden CHP Malatya Gençlik kolları mensubu 11 kişinin cenazesine katılmak için Malatya’ya gitti. Konak Belediyesi'nden anlamlı pankart:

  • Ege Postası
  • 12.10.2015 - 10:44
EGE POSTASI - Ankara'da 97 kişinin hayatını kaybettiği, 200’ün üstünde de vatandaşın  yaralandığı terör saldırısı nedeniyle ulusal yas ilan edilirken, İzmir’de de siyasi partiler, belediyeler ve STK’lar teröre tepki gösterip, yaşamını yitirenler için yas tutuyor.


KONAK’TAN MESAJ: YASTAYIZ!
Konak Belediyesi, Basmane Meydanı’ndaki binasına yası simgeleyen ve üzerine “Yastayız…Barış kazanacak” yazan dev bir siyah pankart astı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ta işçilerle birlikte Gündoğdu'ya yürüdü.




KARŞIYAKA’NIN STANTLARI SİYAHA BÜRÜNDÜ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’da 1 Kasım seçim çalışmaları için ilçenin dört bir yanına kurduğu stantları siyahla kapattı. Stantların üstünde yer alan seçim mesajları yerini yas mesajlarına bıraktı. Stantlarda “Gözlerimizin yaşına bak #Ankaradayız”, “ Başımız sağ olsun” yazılı afişler yer aldı.



MALATYA’YA GİTTİLER
CHP Malatya Gençlik kolları mensubu 11 kişinin Ankara Tren Garı'nda meydana gelen katliamda hayatını kaybetmesi nedeniyle, İzmir’den CHP gençlik kolları yöneticileri Malatya’ya gitti. Malatyalı olan İl Saymanı Ali Karabay’ın organizasyonunda CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen ve beraberindeki partili gençler Malatya’da cenaze törenine katılacak. İlçe gençlik kolları başkan ve yönetimleri ise Basmane’deki yürüyüşe katılacak. 


BUCA'DA YASTA
Buca Belediyesi işçileri 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da ki Barış mitinginde gerçekleşen terör saldırısını protesto etmek amacıyla Belediye binası önünde toplandı, basın açıklaması yaptı. Binlerce işçi daha sonra Gündoğdu meydanındaki mitinge katıldı. Buca Belediyesi yaşanan acı olayı protesto etmek amacıyla da Belediye binasına 'Yastayız' yazılı pankart astı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.