Dolar 32,3894
%0.03
Euro 34,5748
%-0.04
Altın 2.383,360
%0.13
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na Olgun Atila'yı önereceği iddia edildi

Kocaoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na Olgun Atila'yı önereceği iddia edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın toplayacağı Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantılarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı konusunu ele alması bekleniyor. Öte yandan yeniden aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün yapması beklenen görüşmesi yarına kaldı. Kritik görüşmede Başkan Kocaoğlu’nun, Kılıçdaroğlu'na İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın ismini önereceği iddia edildi. Kritik görüşme yarına kaldı

  • Ege Postası
  • 15.01.2019 - 18:16

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de gözler yarın gerçekleşecek MYK’da açıklanması beklenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrilirken; Genel merkezin davetiyle Ankara’ya giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bugün CHP Lideri ile gerçekleşmesi beklenen görüşmesi Kılıçdaroğlu’nun yoğun trafiği nedeniyle yarına kaldı.

Başkan Kocaoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın sabah 10.00’da, MYK toplantısından önce görüşeceği öğrenildi.

Onu aşkın büyükşehir belediye başkan adayının başvurduğu, birçok ismin de başvurmadığı halde aday olmak için çaba gösterdiği CHP’de yarın gerçekleşmesi beklenen Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağının netleşmesi ve açıklanması bekleniyor.

Tunç Soyer ve Abdül Batur isimlerinin ön planda olduğu son süreçte, Soyer’e sıcak bakmayan Başkan Kocaoğlu’nun CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı büyükşehir adayı olarak önereceği ve bu konuda ısrarcı olacağı iddia edildi. 

Öte yandan MYK toplantısından yarım saat önce gerçekleştirilecek kritik Kılıçdaroğlu-Kocaoğlu görüşmesinin adayın belirlenmesinde Kocaoğlu'nun tavrının etkili olacağı ifade ediliyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.