Dolar 32,2406
%-0.3
Euro 34,7538
%-0.16
Altın 2.387,780
%-0.24
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu ve Yücel Ankara'da

Kocaoğlu ve Yücel Ankara'da

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağının gündeme gelmesi beklenen yarınki Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesinde Ankara’ya gitti. Başkan Kocaoğlu da sabah saatlerinde Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı. İl Başkanı Yücel ve Başkan Kocaoğlu’nun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek görüşlerini iletmesi bekleniyor. Nefesler tutuldu.... Kılıçdaroğlu ile görüşecekler

  • Ege Postası
  • 15.01.2019 - 12:44

HALİDE DEMİR POLATLI-EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler yarın toplanması beklenen Parti Meclisi (PM) toplantısında açıklanma olasılığı yüksek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrildi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel partisinin genel merkezinden gelen davet üzerine Ankara’ya gitti. Yücel’in büyükşehir adayıyla ilgili görüşünün dinlenmesi bekleniyor. İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz hafta sonu da Ankara’ya gitmiş, il yönetim kurulu, ilçe başkanları, milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin sonucunu ve örgütün talebini genel merkez yetkililerine iletmişti. Yücel’in bugün de büyükşehir adayıyla ilgili görüşlerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na iletmesi bekleniyor.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da yine partisinin genel merkezinin davetiyle bu sabah Ankara’ya gitti. Ankara’ya varması ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi beklenen Başkan Kocaoğlu’nun da büyükşehir adayının belirlenmesinin beklendiği kritik süreçte görüşlerini Kılıçdaroğlu’na ileteceği kaydedildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.