Dolar 32,2814
%0.12
Euro 34,8208
%0.06
Altın 2.434,970
%0.1
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaeli'nde patlama

Kocaeli'nde patlama

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde akaryakıt işiyle uğraşan bir şahsın, ofis olarak kullandığı binada patlama meydana geldi. Henüz nedeni belli olmayan patlamada ofisin camları kırıldı ve maddi hasar oluştu. Ayrıca, patlamanın etkisiyle ofis...

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 01:42
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde akaryakıt işiyle uğraşan bir şahsın, ofis olarak kullandığı binada patlama meydana geldi. Henüz nedeni belli olmayan patlamada ofisin camları kırıldı ve maddi hasar oluştu. Ayrıca, patlamanın etkisiyle ofis yanında bulanan bazı bina ve araçların da camları kırıldı.

Olay, Güney Mahallesi Nur Sokak üzerinde meydana geldi. Akaryakıt işiyle uğraşan F.G.'nin ofis olarak kullandığı binada saat 23.00 sıralarında şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle ofisin camları kırıldı, ofis içerisinde maddi hasar meydana geldi. Ayrıca, sokak üzerinde bulunan bazı bina ve araçlarında camları kırıldı. Patlamanın sesiyle mahalleli sokağa döküldü.

Olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Henüz nedeni belli olmayan patlama çok yönlü olarak araştırılıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.