Dolar 32,1996
%-0.01
Euro 35,0120
%0.01
Altın 2.502,660
%0.08
Bist-100 10.744,00
%0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doktora kafa atan saldırgan, başsavcılığın itirazı ile tutuklandı

Doktora kafa atan saldırgan, başsavcılığın itirazı ile tutuklandı

Samsun'da hastanede görevli bir doktora kafa atarak yaralayan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan hasta yakını Yasin A., Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir üst mahkeme olan Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi’ne itirazı sonucu...

  • Ege Postası
  • 25.05.2013 - 16:06
Samsun'da hastanede görevli bir doktora kafa atarak yaralayan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan hasta yakını Yasin A., Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir üst mahkeme olan Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi’ne itirazı sonucu tutuklandı. Zanlı Yasin A., Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

23 Mayıs'ta yaşanan olayda, OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi’nde görevli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Nöroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk Aydın, beraberindeki hekimlerle servislerde yatan hastalara vizite kontrolleri yaptığı sırada hasta yakanı Yasin A.'nın saldırısına maruz kaldı. Doç. Dr. Aydın, hasta yakınlarının dışarı çıkmasını isteyen görevlilerle tartışan Yasin A.'ya durumu anlatırken, şahsın kafa atmasıyla kaşından yaralanmıştı. Aydın'a müdahale acil serviste yapılırken, saldırgan hasta yakını Yasin A. ise gözaltına alınmıştı.

Samsun Adliyesi’ne getirilen Yasin A. ifadesinin alınmasından sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Hekimlere yönelik saldırıda Samsun’da bir ilke imza atan Cumhuriyet Başsavcılığı, bir üst mahkeme olan Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi’ne başvurarak, tutuksuz yargılanma kararına itiraz etti. İtirazı dikkate alan mahkeme de kararı bozarak, Yasin A.’nın yakalanıp tutuklu yargılanmasına karar verdi. Kısa sürede yakalanan Yasin A., tutuklanarak Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.