Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kıraç’tan MHP İzmir’e veda ziyareti

Kıraç’tan MHP İzmir’e veda ziyareti

Son kararname ile yeni görev yeri Diyarbakır olan İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, veda ziyaretleri kapsamında MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ı makamında ziyaret etti. Karataş, Vali Kıraç’ın İzmir’den ayrılışını “erken oldu” sözleriyle değerlendirdi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 17:20
İZMİR - Son kararname ile yeni görev yeri Diyarbakır olan İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, veda ziyaretleri kapsamında MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ı makamında ziyaret etti. Karataş, Vali Kıraç’ın İzmir’den ayrılışını “erken oldu” sözleriyle değerlendirdi.

Vali Kıraç’a yeni görevinde başarılar dileyen Karataş, “İzmir’den gidişiniz bizim için biraz erken oldu. Özellikle EXPO Yürütme Kurulu Başkanlığınız süresince, EXPO için sağladığınız katkı için teşekkür ediyoruz. Bu görev değişikliğinin, EXPO için önemli bir dönemeç olan Kasım ayı sonrasında olmasını dilerdik. Siyasi kimliğim bir yana, bir İzmirli olarak EXPO’nun gerek İzmir gerekse Türkiye için çok önemli bir kazanım olacağını düşünüyor ve İzmir’in bu organizasyonu hakettiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kamu görevinde yer değişikliğinin olağan olduğunu söyleyen Kıraç ise “Devlette devamlılık esastır, EXPO sadece İzmir’in projesi değil, herkesin projesidir. Bu nedenle herkes üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Şuan altyapımız çok iyi, EXPO için alanında uzman kadrolarla çalışıyoruz. Uzun süre İzmir’de çalıştık zaman zaman sizlerle de temaslarımız oldu. Her zaman görüşme taleplerinize cevap vermeye, önerilerinizi dinlemeye çalıştık. Haklarınızı helal ediniz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.