Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu daha çok eğitim istedi

Kılıçdaroğlu daha çok eğitim istedi

İZMİR'de 3.5 yılda 5 bin üyeye eğitim veren CHP'li parti eğitmenleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, parti eğitimi ile doğrudan kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Daha çok eğitim" dedi. CHP İzmir'in parti eğitmenleri

  • Ege Postası
  • 13.02.2016 - 10:29
İzmir'de 3.5 yılda 5 bin üyeyi eğiten 180 parti eğitmeni, çalışmalarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na anlattı. Eğitmen Tülay Çelen Bayır, 15 kişiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette üyeye temel siyaset eğitimi, sandık çevresi ve örgütlenme modeli ile sandık güvenliği eğitimlerini verdiklerini, bu eğitimleri maddi destek almadan kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiklerini dile getirdi.


Bayır, "Genel başkanımızla eğitim deneyimlerimizi, üyelerin taleplerini, sistemin aksayan yanlarını, daha iyisi için neler yapılacağını anlattık. Daha çok üyenin bu eğitimine katılımının sağlanmasını istedik. Üyelere parti programını, tüzüğünü, sosyal demokrasiyi, projenin nasıl hazırlanacağını anlatığımızı 25'er kişilik grupların proje yapıp uyguladığını ifade ettik. Kılıçdaroğlu, eğitimin partinin olmazsa olmazı olduğuna dikkat çekti ve bu birimin genel başkan yardımcısına bağlı olmayacağını doğrudan kendisinin sorumlu olduğunu anlattı. Bizden daha çok üyeyi eğitmemizi isteyerek yaşanan aksaklıkları çözeceğini dile getirdi" dedi. (Elif DEMİRCİ-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.