Dolar 32,5775
%0.12
Euro 34,9813
%0.44
Altın 2.429,910
%0.28
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli'de flaş gelişme: Dört meclis üyesi disipline

CHP Çiğli'de flaş gelişme: Dört meclis üyesi disipline

CHP Çiğli'de meclis üyeleri Mustafa Avdan, Yusuf Çoban, Erkan Tuncer ve Süleyman Karadağ hakkında ilçe yönetimi tarafından kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmeleri talep edildi. Dosya il yönetimine gelecek. Dört meclis üyesinin disiplin kuruluna sevk edilip edilmeyeceğiyle ilgili kararı il yönetimi alacak. CHP Çiğli'de flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 12.02.2016 - 21:17
EGE POSTASI - CHP Çiğli'de disiplin düğümü çözüldü.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a grup ve meclis toplantılarıdna muhalif tutum sergileyen meclis üyeleri Mustafa Avdan, Yusuf Çoban, Erkan Tuncer ve Süleyman Karadağ hakkında ilçe yönetimi tarafından kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline gönderilmeleri talep edildi.

Dosya il yönetimine gelecek. Dört meclis üyesinin disiplin kuruluna sevk edilip edilmeyeceğiyle ilgili kararı il yönetimi alacak. 



1 ŞERH VAR
İlçe yönetiminde karar oy çokluğuyla alındı. 3 yönetici çekimser oy kullanırken, Dursun Ali kazar ise karara şerh koydu.

İlçe başkanı Zeynel Mertoğlu tarafından disipline sevki istenen dört meclis üyesi için geçtiğimiz günkü yönetim kurulu toplantısında yönetim içinde çatlak yaşanmıştı. 9 yönetici alınmak istenen karara 'hayır' oyu vermiş, meclis üyelerinin dinlenmesi gerektiğini ifade etmişlerdi.

İlçe binasına çağrılan dört meclis üyesi Mertoğlu ve 3 kişiden oluşan komisyona yazılı savunma vermek isteyince tartışma çıkmış ve meclis üyeleri ilçe binasını terk etmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.