Dolar 32,2726
%0.03
Euro 34,9811
%0
Altın 2.458,070
%0.48
Bist-100 10.149,00
%-0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu açılış öncesi örgütle buluştu: Hangi mesajları verdi

Kılıçdaroğlu açılış öncesi örgütle buluştu: Hangi mesajları verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fuar İzmir’in açılışı için geldiği kentte, konakladığı Wyndham Hotels'de il yönetimi, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. İkinci bölgeden önseçime girecek olan Kılıçdaroğlu toplantıda kadın ve gençler için oy istedi. Kılıçdaroğlu örgüte, “ Kanaat önderleriyle bir araya gelin, çemberi genişletin, bize oy vermeyen seçmeni ikna edin” dedi. Kılıçdaroğlu örgüte parti içi disiplin mesajları da verdi. Kılıçdaroğlu'ndan açılış öncesi örgütle kahvaltılı toplantı

  • Ege Postası
  • 25.03.2015 - 10:57
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -  7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde İzmir’den önseçime girme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e ilk kez ‘aday adayı’ olarak geldi. Fuar İzmir’İn açılışı için kente gelen Kılıçdaroğlu, konakladığı Balçova’daki Wyndham Hotels'de il yönetimi, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, kahvaltıda Genel Sekreter Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ile Sezgin Tanrıkulu, İl Başkanı Bedri Serter ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla birlikte oturdu. 


"Kılıçdaroğlu İzmir'e geldi"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

KARARIMDAN MUTLUYUM
Kılıçdaroğlu basına kapalı gerçekleşen kahvaltılı toplantıda İzmir’den önseçime girme kararıyla ilgili, “ Kararımdan mutluyum. Davet geldi. Düşündüm ve kabul ettim. Verdiğim karardan sonra çok olumlu tepkiler geldi" dediği öğrenildi.

KADIN VE GENÇLER İÇİN OY İSTEDİ
Pazar günü aday adayı olarak İzmir’de önseçime girecek olan Kılıçdaroğlu’nun kadın ve gençler için “ Önseçimde kadın ve gençlere öncelik tanıyın” diyerek oy istediği öğrenildi.  Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de her iki bölgede kontenjan birinci sıraya kadın yazılacağını bir kez daha ifade ettiği öğrenildi. CHP Lideri’nin gençlerin siyasete daha fazla kazandırılmasını istediği belirtildi.

DİSİPLİN MESAJLARI
Kılıçdaroğlu'nun, parti içi disiplin mesajları vererek  " ilçe başkanları ve belediye başkanları basın önünde tartışmamalı...Disiplin ile ilgili düşüncelerimi kurultayda dile getirmiştim.Partiyi yıpratanları kamuoyunda tartışılır duruma getirenleri partide tutmayacağız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.


ÇEMBERİ GENİŞLETİN
Kılıçdaroğlu’nun örgüte saha çalışması için şu mesajları verdiği belirtildi;
“Kanaat önderleriyle sıkça bir araya gelin…Mahallelerde esnafla bir araya gelin. Çemberi genişletin. Diğer partilere oy veren seçmeni ikna edin. İktidara geldiğimizde yapacağımız çalışmaları anlatın”

6 PROJE AÇIKLAYACAĞIZ
Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde 6 proje açıklayacaklarını belirttiği ifade edildi. Kılıçdaroğlu’nun, özellikle ekonomik sıkıntılara çözüm noktasında yurt içi ve yurt dışından önemli ekonomistlerle görüşüldüğünü söylediği öğrenildi.  Kılıçdaroğlu’nun vatandaşın borçları ile ilgili çözümsel politikalar ürettiklerini, geçmişte açıkladıkları aile sigortasını da geliştirdiklerini örgüte anlattığı ifade edildi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.