Dolar 32,2761
%0.04
Euro 34,9667
%-0.04
Altın 2.449,240
%0.12
Bist-100 10.173,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu önseçime sayılı gün kala İzmir'e geldi

Kılıçdaroğlu önseçime sayılı gün kala İzmir'e geldi

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde önseçime girme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e ilk kez ‘aday adayı’ olarak geldi. Kılıçdaroğlu, çarşamba sabahı Fuar İzmir'in açılışına katılacak. Kılıçdaroğlu önseçime sayılı gün kala

  • Ege Postası
  • 24.03.2015 - 23:14
EGE POSTASI - Pazar günü yapılacak olan önseçimde, İzmir’den aday adayı olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e geldi. Saat 21:45’te İzmir’e gelen Kılıçdaroğlu’nu Adnan Menderes Havalimanı’nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Bedri Serter, İzmir milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili karşıladı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile İzmir'de Önseçim Koordinatörü olarak görevlendirilen danışman Veli Özdemir de havalimanında yer aldı. Kılıçdaroğlu’na İzmir’e gelişinde  CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da eşlik etti.


FUAR İZMİR’İN AÇILIŞINA GİDECEK
CHP lideri havaalanında bir açıklama yapmazken direk olarak konaklayacağı Balçova’daki Wyndham Hotels'e geçti. CHP Genel Başkanı Çarşamba sabahı saat 10:00’da Fuar İzmir’in açılış törenine katılacak.  Kılıçdaroğlu açılış öncesi belediye ve ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.