Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kick Boksta Torbalı’nın gururu oldular

Kick Boksta Torbalı’nın gururu oldular

Isparta’da yapılan Kick Boks şampiyonasında dereceye giren 3 öğrenci, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 05.08.2015 - 11:56
İZMİR - Türkiye’nin dört bir yanından katılımın olduğu şampiyonada, Ayşenur Topbaş Türkiye ikincisi, Gizem Tekin ve Hakkı Akpınar ise Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Torbalı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü desteğiyle şampiyonaya giden üç öğrenci madalya ile Torbalı’ya dönme gururunu yaşadılar. 

Levent ve Erdem Dereboylu kardeşlerin antrenörlüğünü yaptığı Torbalı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kick boks branşı çatısı altında bundan sonraki spor yaşantılarına devam edecek olan öğrenciler, maddi manevi desteklerinden dolayı Başkan Görmez’e teşekkür ettiler.

Dereceye giren 3 öğrenciyi de tebrik eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, spora ve sporcuya ger zaman destek olduklarını söyleyerek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin sporcu olarak yetişmelerini çok önemsiyoruz. Toplumumuzu kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli yolunun spor olduğunun farkındayız. Biz de bu proje kapsamında üzerimize düşeni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

‘BELEDİYE BAŞKANIMIZ SPORCULARIMIZA SAHİP ÇIKTI’
Torbalı Belediyesi’nin sahip çıkıp bünyesine kattığı sporcularının bu destek sayesinde daha büyük başarılar elde edeceğini ifade eden kick boks antrenörü Levent Dereboylu, “Torbalı’dan yetişen sporcularımız, kendilerine sahip çıkılmadığı için ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle sıkıntı yaşıyorlardı. Belediyemiz sporcularımızı sahiplendi ,onlar da ilk kez Torbalı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde ringe çıktılar. Sporcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Torbalı Belediye Başkanı Sayın Adnan Yaşar Görmez’e spora ve sporcuya sahip çıktığı için teşekkür ederim. Bundan sonra Torbalı’ya daha büyük dereceler ile dönmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.