Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da dört dörtlük hizmet

Karabağlar’da dört dörtlük hizmet

Karabağlar Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan hasta, bakıma muhtaç, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik düzenli sağlık hizmeti veriyor. Ekipler ayrıca, yardıma muhtaç bu insanların evlerini de silip süpürerek sosyal belediyecilik anlayışıyla onlara tam destek oluyor.

  • Ege Postası
  • 05.08.2015 - 09:53
Karabağlar’da daha ön incelemenin ardından yerleri belirlenen evlere sağlık hizmeti yanı sıra temizlik hizmetleri de periyodik olarak veriliyor. Ekipler yaşlıların evlerini silip süpürüp çiçek gibi yapıyor.  Ayrıca vatandaşlara sağlık ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra ev içi tamirat, boya badana işleri yapılıyor ve kış aylarında da evlere yakacak yardımı yapılıyor.  

Evleri çiçek gibi yapıyorlar
Tüm bu hizmetlerin yanı sıra sağlık konusunda hasta ve yaşlı olan vatandaşların toplumdan soyutlamadan yaşamlarına devam etmesini sağlamak amacıyla  onlara psikolojik destek de veriliyor. Evinde yalnız veya eşiyle birlikte yaşayan, günlük hayatta rutin işlerini yapmakta zorlanan vatandaşların evleri 2 veya 4 kişiden oluşan ekipler tarafından, itinayla temizleniyor. Ekipler yerleri süpürüp siliyor, toz alıyor, cam, halı, kapı ve çerçeveleri temizliyor, mutfak, tuvalet ve banyo temizliği yapıyor, balkonları yıkıyor.

Duyarlılığa teşekkür ettiler
Ayda bir kez Karabağlar’ın ekiplerini karşısında gören vatandaşlar, bu uygulamadan son derece memnun olduklarını belirtirken, kendilerine bu imkanı sunan belediye ekiplerine ve duyarlılığından dolayı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ettiler.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.