Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta öncelik halkın huzuru

Konak'ta öncelik halkın huzuru

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Zabıta Teşkilatı’nın 189. kuruluş yıldönümü dolayısıyla belediyede görevli zabıta personeli ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 10:40
İZMİR - Zabıta Müdürü Teyyar Fırat ve beraberindeki zabıta memurlarını makamında ağırlayan Pekdaş, Zabıtanın görev ve sorumlulukları çerçevesinde işlerini yaparken, aynı zamanda vatandaşların huzur ve güvenliğini de koruduğuna dikkat çekerek, “Sizi gören vatandaşlar burada görevli birisi var; asayişten sorumlu bir zabıta var diyerek kendisini güvende hissediyor” dedi. Zabıta personelinin sadece çalıştığı belediyeyi değil görev yaptığı ilçeyi de temsil ettiğini belirten Başkan Pekdaş; “Bizler sadece Konaklı hemşerilerimizin değil, bu kente gelen tüm yurttaşlarımızın esenliği için çalışmak zorundayız. Dolayısıyla işimiz zor,

işimiz ağır. Burada sadece başkanı temsil etmiyorsunuz aynı zamanda Konak Belediyesi’ni, Konak’ta yaşayan tüm hemşerilerimizi temsil ediyorsunuz. Çünkü bizler burada yaşayan halkın görevlileriyiz. Sorumluluğumuz onlara, onlara hesap veriyoruz. Ben bu düşüncelerle çok özenli hareket edeceğinize inanıyorum. Esnafımıza ve vatandaşımıza hoşgörülü, nezaket kuralları içerisinde davranacağınızı biliyorum” dedi. Zabıta Müdürü Teyyar Fırat da kamu görevi yapan zabıta teşkilatının asli görevinin halkın huzurunu korumak ve olumsuzluklara karış kararlı mücadele etmek olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.