Dolar 32,5186
%0.25
Euro 34,8592
%0.34
Altın 2.443,940
%0.22
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Keskin: Uzatın ellerinizi ve bağırın'yaşasın Cumhuriyet'

Keskin: Uzatın ellerinizi ve bağırın'yaşasın Cumhuriyet'

Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, Belediye Başkanı Metin Solak ve partililer tarafından ilçe binasında ağırlanan Keskin ve Tamaylıgil hem ilçe örgütünün hem de belediyenin çalışmalarını dinledi, partililerin sorularına yanıt verdi. Keskin ve Tamaylıgil'in ikinci gün mesaisinde son durağı Karşıyaka oldu. İkili Çarşı da kısa bir süre esnaf ile sohbet etti. İlçe binasında gerçekleşen toplantı öncesi CHP’ye üye olan Zübeyde Hanım, Latife Hanım ve Fikrialtay mahalle muhtarlarına parti rozeti takıldı.

  • Ege Postası
  • 24.11.2012 - 11:08
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamayligil’in Bayraklı’dan sonraki durağı Çiğli İlçe Örgütü oldu. Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, Belediye Başkanı Metin Solak ve partililer tarafından ilçe binasında ağırlanan Keskin ve Tamaylıgil hem ilçe örgütünün hem de belediyenin çalışmalarını dinledi, partililerin sorularına yanıt verdi.


CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin de sandık sayısı, mahalle örgütlenmesi hakkında bilgiler verdi. Gültekin’in ardından söz alan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, başta  Harmandalı Çöp Katı Atık Depolama Alanı olmak üzere İzmir’in bir çok olumsuz işlev alanının Çiğli’de olmasına rağmen Çiğli’nin CHP’ye en fazla sahip çıkan ilçe olduğunu söyledi ve şöyle konuştu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren çok önemli işler yaptık. Tabi ki bunlar yetmez. Biz de bu eksende çalışıyoruz. Şantiyemizi tamamlamak üzereyiz. 75. Yıl Türk Dünyası Parkı projemiz büyük bir çalışma…Ayrıca içinde büyük bir akvaryumu olacak Deniz Parkı hizmete açacağız. Engelliler Kültür Merkezi projemiz var. 600 yataklı bir yurt projemiz var. Ayrıca ilçeye bir camii kazandıracağız. Çiğli’ye bir kapalı Pazar yeri ve bir suni çim saha daha kazandıracağız” dedi. Solak ilçe örgütü ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.


GÜNÜN SON DURAĞI
 KARŞIYAKA

CHP Örgürtlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil’in İzmir’deki ikinci gün mesaisinde son durağı Karşıyaka oldu. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay ve Belediye Başkanı Cevat Durak’ın Karşıyaka İskelesi önünde karşıladığı Keskin ve Tamaylıgil çarşıda kısa bir süre esnaf ile sohbet etti. İlçe binasında gerçekleşen toplantı öncesi CHP’ye üye olan Zübeyde Hanım, Latife Hanım ve Fikrialtay mahalle muhtarlarına parti rozeti takıldı.

UZATIN ELLERİNİZİ VE BAĞIRIN…
Cumhuriyeti buharlaşma niyetinde olan bir iktidar olduğunu belirten Keskin geride kalan ilçe ziyaretlerinde altını çizdiği sivil başkaldırıyı Karşıyaka’da da dile getirdi. Partililerin tarihi bir misyonu olduğunu söyleyen Keskin, “ Parti içi tartışmaları bırakıp merkezi iktidara odaklanmalıyız. CHP’yi toplum için cazibe merkezi haline getirmeliyiz. Güven veren bir parti olduğumuz herkese göstermeliyiz. Geçmişteki tartışmaların, korkuların esri olmadan olumsuzlukları geride bırakarak birbirimizin koluna girerek aynı yolda yürüdüğümüzde ben haramzade iktidardan kurtulacağımız düşünüyorum. Uzatın ellerinizi birbirine ve hep beraber bağırın ‘yaşasın Cumhuriyet’ ‘yaşasın Türkiye insanı’” diye konuştu.

ALABAY SÖZ VERDİ

Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, Karşıyaka’da parti adına çok büyük başarılar yakaladıklarını çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtirken örgütün her kademesindeki ismin başarıda pay sahibi olduğunu söyledi. Alabay,Genel Başkan Yardımcısı Keskin ve Genel Sekreter Tamaylıgil’e Karşıyaka’da son seçimlerde alınan oy oranın önümüzdeki yerel seçimlerde üstüne çıkacaklarının sözünü verdi.







Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.