Dolar 32,5213
%0.26
Euro 34,8429
%0.29
Altın 2.442,980
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
''Karabağlar büyüklüğünden çok, başarısıyla örnek ilçe''

''Karabağlar büyüklüğünden çok, başarısıyla örnek ilçe''

AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu, İlçe Teşkilatı, Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

  • Ege Postası
  • 24.11.2012 - 12:52
İZMİR-  Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Türkiye'nin ideallerini ve ufkunu aşmış bir ülke haline geldiğini vurguladı. Yarınlarda eyvah dememek için birliğe ve baraberliğe ihtiyacımız olduğunu belirten Akay, ''Biz kuru bir dava için ortaya çıkmadık. Sayın Genel Başkanımız 30 Eylül’de yapılan büyük kongrede yepyeni hedefler koydu. 2023 demişti, şimdi 2071'' dedi.
Akay, Ak Parti Türkiye’de iktidar olduğu zaman, Türkiye’nin IMF’ye olan borcu 23,5 milyar dolar olduğunu belirterek,'' Bugün 1,3 milyar dolar borcumuz kalmış durumda o da vadesi gelmediği için ödenmedi. 2013 yılının Nisan ayında vadesi gelerek ödenecek. Ama bunun yanında Türk Hükümeti şu anda IMF’ye 5 milyar dolar borç veriyor. Türkiye her an gelişmekte olan bir ülke ''dedi.
Karabağların, en büyük ilçe olamasından çok, başarısından dolayı örnek olan bir ilçe olduğunu vuguladı.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Uçar, ise mahale temsilcilerimizle haftada en az üç kez toplandıklarını belirterek, ''mahalle temsilcilerimize Ak Parti'li olmanın ayrıcalığını
antarak, vatandaşların kendilerine iletebileceği sorunlarda hangi yolu izlemesi gerektiği konusunda eğitimler veriyoruz. Kendilerinin bulundukları mahallelerde başbaknımızı temsil ettiklerini hatırlatarak mahalledeki konulara hakim olması gerektiğini vurguluyoruz''dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.