Dolar 32,4538
%0.1
Euro 34,7563
%-0.13
Altın 2.425,300
%-0.4
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemeraltı'nı havalimanında keşfedecekler

Kemeraltı'nı havalimanında keşfedecekler

İZMİR Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD), TAV Havalimanları, Tarihi Kemeraltı İnş. Yat. ve Tic. A.Ş (TARKEM) işbirliği ve Arkas Holding'in katkılarıyla gerçekleştirilen "Kemeraltı'nı Keşfet" Fotoğraf Sergisi, Adnan Menderes Havalimanı'nın kültür-sanat platformu TAV Galeri İzmir'de sanatseverlerle buluştu.

  • Ege Postası
  • 05.02.2016 - 13:43
Sergi, İzmir'in en önemli kent değerlerinden biri olan Kadifekale- Basmane - Konak üçgeni arasında kalan 270 hektarlık Tarihi Kemeraltı Yenileme Alanını içeren 54 eserden oluşuyor. Sergide Atilla Özdemir, Ahmet Turan Menekay, A. Beyhan Özdemir, Celal Erdem, Cemil Akyüz, Cumhur Alpdoğan, Fatoş Kalınkaya, François Nadeau, Gabriel Brau, Giulio Veggi, İstvan Kerekes, Levent Çanakkalelioğlu, Meliha Aladağ, Nicholas M. J. Berlingieri, Nilgün Özdemir, Özlem Koşar, Resul Parmaklı, Süleyman Bilgen, Virgillio Bardossi, Wojtek Laski, Yusuf Tuvi olmak üzere yerli ve yabancı 21 fotoğraf sanatçısının fotoğrafları yer alıyor. 



Serginin açılış töreninde konuşan TARKEM Yönetim Kurulu Başkanı Samim Sivri, "İFOD, TAV Havalimanları, TARKEM işbirliği ve Arkas Holding'in katkıları ile gerçekleştirilen bu sergi ile eski kentin göz kamaştırıcı güzelliğinin tanıtımı Havalimanından başlamış olacak. İzmir'in önemli kurum ve kuruluşlarının bir araya gelerek bölgeye olan farkındalığı arttıracak olan çalışmalarda aktif olarak rol almaya başlamaları memnuniyet verici. Bu işbirliklerinin artarak devam etmesini diliyoruz" dedi. 

İzmir'in tarihi, kültürel ve ticari merkezi olan Kemeraltı fotoğraflarından oluşan "Kemeraltı'nı Keşfet" sergisi 4 Mart tarihine kadar İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde bulunan TAV Galeri'de ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.