Dolar 32,4037
%-0.24
Euro 34,7867
%-0.06
Altın 2.409,680
%-0.54
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'dan küfüre sert tepki

Karşıyaka'dan küfüre sert tepki

PTT 1'inci Ligi'nde oynanan İzmir derbisinde Göztepeli taraftarların Karşıyaka'nın kurucusu Zühtü Işıl ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'a yönelik küfürlerine bir tepki de de Karşıyaka Futbol Şube Sorumlusu Kerim Çetin'den geldi.

  • Ege Postası
  • 11.04.2016 - 16:27

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in daha önce Pınar Karşıyaka'nın Barcelona ile oynadığı maçı tribünden izlediğini, kendisine en küçük bir tepki gösterilmediğini hatırlatan Kerim Çetin, "Karşıyaka Spor Kulübü, 104 yılını doldurmuş çok büyük bir camiadır. Düştüğü yerden kalkmasını bilir" dedi. Kerim Çetin, daha sonra şunları söyledi:

"KARŞIYAKA'DA 20 YIL SONRA AYNI KABUS" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

"Karşıyaka, bu ülke için canını vermekten çekinmeyen Zühtü Bey ve arkadaşlarına ve ülkenin duayen sanayicisi Selçuk Bey'e edilen küfürleri ve bu küfürlere müdahale etmek yerine, tribün liderleri gibi taraftarlarına üçlü çektiren şahısları ve idarecileri asla unutmayacaktır. Unutulmamalıdır ki, Karşıyaka seyircisi maçına gelen rakip kulüp başkanına hakarete izin vermediği gibi tepkiye en ağır reaksiyonu göstermiştir. Takdir spor kamuoyunundur. Gün olur devran döner."

Karşıyaka'da Yetiş özür diledi

PTT 1'inci Lig'de Göztepe yenilgisiyle kümede kalma umutları iyice azalan Karşıyaka'da Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, sosyal medya hesabından camiadan özür diledi. Yetiş, "29 Aralık'ta göreve geldiğimizde işimizin çok zor olduğunun farkındaydık ama hiçbir zaman bunun edebiyatını yapmadık, tam tersine sanki yeni bir sezona başlıyormuş gibi umutlu ve heyecanlıydık. Başkan Fatih Diniz başta olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Elimizden geldiği kadar maddi ve manevi destek koyduk, kendimizi o kadar riske attık ki ticari hayatlarımızı dahi tehlikeye soktuk. Futbolcuları ve teknik heyeti motive etmek için her ortamda yanlarında olmaya çalıştık" dedi.

Tüm çabalarına rağmen başarılı olamadıklarını belirten Korhan Yetiş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Bu süreçte her ortamda bize destek veren, her koşulda takımı destekleyen Çarşı Grubu'na, Taraftarlar Derneği'ne, başındaki kardeşlerime ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Eleştirenlere de teşekkür ederim. Yaptıkları eleştirilerden hatalarımızı görme şansımız oldu, elimizden geldiği kadar dikkate almaya çalıştık. Başında da söylediğim gibi son derece iyi niyetle ve büyük umutlarla çıktığımız bu yolu malesef istemediğimiz bir şekilde tamamlamak üzereyiz. Bu işin içinde olan bir kişi olarak başaramadığım için tüm camiadan şahsım adına özür dilerim." (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.