Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş yeni yönetimine onay bekliyor!

Karataş yeni yönetimine onay bekliyor!

MHP Genel Merkezi’nin yola devam kararı aldığı MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yeni yönetim kurulu listesini hazırladı. Listeyi Genel Merkez’e götüren Karataş, Ankara’dan onay bekliyor. Karataş’ın yönetiminde ciddi bir revizyona gittiği öğrenilirken, listenin onaylanması halinde yeni yönetim önümüzdeki günlerde teşkilata ve kamuoyuna duyurulacak.

  • Ege Postası
  • 29.08.2014 - 10:22
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - MHP Genel Merkezi’nin  İzmir İl Başkanı Necat Karataş ile yola devam etme kararı almasının ardından, Karataş yeni yönetim için kolları sıvamıştı. Karataş, partiye zaman ayırabilecek, sahada aktif olabilecek isimleri yönetime katmak için günlerdir yaptığı çalışmayı noktalarken 66 kişilik yönetim kurulu ile 14 kişilik disiplin kurulu listesini hazırladı. Karataş, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya Genel Merkez’e giderek listeyi sundu.  Listenin onaylanması halinde Karataş önümüzdeki hafta yeni yönetimini kamuoyunu duyuracak.

BİLGİLİ VE DONANIMLI
Karataş’ın yönetiminde ciddi bir revizyona gittiği öğrenildi.Karataş’ın İzmir'in genel siyasetiyle ilgili bilgi ve donanıma sahip, partililiği tartışılmayan kişilerden oluşan bir yönetim hazırladığı öğrenildi.  İl yönetiminin onay almasının ardından revizyon sırası ilçelerde olacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.