Dolar 32,5307
%0.29
Euro 34,9060
%0.47
Altın 2.443,700
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş'ın en büyük destekçisi eşi

Karataş'ın en büyük destekçisi eşi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin kadınlara ilgili tüm etkinliklerine eşi Bahtiyar Karat ile birlikte katılıyor. Bahtiyar Karataş eşi kadar heyecanlı, eşi kadar MHP’li…

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 12:51
MHP İzmir il kadın kolları “İzmirli Kadınlar Bizimle Yürüyor” adlı toplantı partinin kadın milletvekilli adayları Neslihan Çelik, Hatice Eke Bölük ve Senem Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirildi. MHP’nin tüm kadın kolları teşkilatlarının, Kadın derneklerinin ve gönüllü kuruluşların temsilcilerinin iştirakleriyle büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen toplantı ilginç görüntülere sahne oldu.
 
Önkol; “var mısınız'”
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP kadın Kolları İl Başkanı Banu Önkol; “iç ve dış güzellikleri ile tarifsiz, bilgi ve birikimleriyle de emsalsiz olan kadın milletvekili adaylarımız İzmir için büyük bir şanstır. Ülkemizde çok şeylerin değişeceği gün 7 Haziran günüdür. Toplumsal onarım ve huzurlu bir gelecek MHP iktidarıyla gerçekleşecektir. Artık seçimlere son 15 gün kalmıştır. Bizlere seçimi kazandıracak güç siz kadınların gücü, siz hanımların desteğidir. İşte adaylarımız, gücünüzü sahada kullanarak MHP’nin iktidarına yani seçim zaferimize ortak olmaya var mısınız'” diyerek kadınlardan söz aldı.
 
Karataş; Bu zafer sizin olsun
 
Toplantıya eşi Bahtiyar Karataş ile birlikte gelen İl Başkanı Necat Karataş yaptığı hitabında, çalışmalarda kadınların yerinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Karataş; “MHP iktidar yolunda ilerliyor, İzmir’de kazanacağımız başarı şimdiden görünüyor. Gelin daha büyük bir zafer yaşayalım. Sizlerin katıldığı ve sizlerin destek verdiği çalışmalar fark yaratıyor. Gelin son günleri daha verimli geçirelim, zafer sizin zaferiniz olsun.” diyerek özlerini tamamladı.
 
Bahtiyar Karataş; Evde de siyasette de aynı yoldayız
 
İl Kadın Kolları Başkanı Banu Önkol’un davetiyle eşi Necat Karataş’ın yanına gelen Bahtiyar Karataş, “Ben sadece eşime destek vermiyorum, çocuklarımın ve torunlarımın geleceği için ülkemiz için mücadele veriyorum. Evet, Necat Beyle ömür harcamak, O’nunla birlikte bu onurlu davada mücadele etmek gerçekten çok güzel. Elimden geldiği kadarıyla O’na destek olmaya çalışıyorum. Diğer arkadaşlarımızın eşleriyle birlikte sadece evlerimizde değil, siyasi sahada da mücadelenin içindeyiz. Sadece bir yastığa değil, aynı yola da baş koyduk. Sizlerle omuz omuza hep birlikte partimizin zaferine yürüyoruz.   Allah’a hamd olsun.” diye konuştu.
 
Necat Karataş ile 35 yıllıdır aynı yastığa baş koyan Bahtiyar Karataş gençlik yıllarından bu yana MHP gönüllüsü… İki çocuk sahibi olan Bayan Karataş, bir torun sahibi, bir de torun bekliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.