Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da gün emeklilerin günü

Karabağlar’da gün emeklilerin günü

Karabağlar Kent Konseyi Emekli Meclisi tarafından Dünya Emekliler Günü etkinlikleri kapsamında bir konser düzenlendi. Uğur Mumcu Parkı amfi tiyatroda düzenlenen etkinlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi müzik ekibi seslendirdiği parçalarla geceye renk katarken konsere halkın ilgisi yoğun oldu.

  • Ege Postası
  • 02.07.2015 - 09:36
İZMİR - Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte emekliler unutulmaz bir gece yaşadı. Karabağlar Kent Konseyi Emekli Meclis Başkanı İhsan Ak, Karabağlar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi aynı zamanda Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi Servinaz Ömür yaptıkları konuşmalarla emeklilerin bu özel gününü kutladı. Emeklilerin hayat şartlarından dolayı buruk bir kutlama yaptıklarını belirten Emekli Meclisi Başkanı İhsan Ak, “Biz emeklilerin yaşamdan kopmaması açısından günlük hayatlarında faal ve etkin olmaları taraftarıyız. Emeklilerimizin daha iyi şartlarda yaşamasını dileyerek buruk da olsa Emekliler Haftası’nı ve gününü kutluyorum.” dedi.



Emekliler ay sonunu zor getiriyor
Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Servinaz Ömür de dünyanın pek çok ülkesinde emeklilerin aldıkları emekli aylıkları ile dünya turuna çıktığını bizde ise ay sonunu nasıl getirecekleri endişesi yaşadıklarını vurguladı. Ömür ayrıca, tüm olumsuzluklara rağmen geleceğe umutla baktıklarını ifade ederek “Bir gün mutlaka diğer ülkelerin emeklileri gibi emeklilerimizin dünya turuna çıkacağına inanıyorum” dedi.

Başkan Selvitopu emeklileri yalnız bırakmadı
Konuşmaların ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi müzik ekibi dinletisi birbirinden güzel parçalarla geceye renk kattı. Konseri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da izledi ve emekli vatandaşları bu özel gününde yalnız bırakmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.