Dolar 32,5795
%0.29
Euro 35,0103
%0.11
Altın 2.460,230
%0.99
Bist-100 9.901,00
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZBETON'da koltuk değişimi: Sezer geri döndü

İZBETON'da koltuk değişimi: Sezer geri döndü

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin amiral gemisi konumundaki şirketi İZBETON A.Ş.'de genel seçimler öncesinde vekil adayı olan ve istifa eden Genel Müdür Hüseyin Sezer koltuğuna geri döndü. İZBETON'da koltuk değişimi

  • Ege Postası
  • 01.07.2015 - 16:54
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Genel seçimlerin ardından bürokrasi ve devlet kurumlarında yaşanan süreçte flaş bir haber de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde geldi. Belediyenin altyapı hizmetlerinden sorumlu olan en önemli şirketleri arasında yer alan İZBETON'da Hüseyin Sezer genel müdürlük görevine geri döndü.
 
SEÇİMLERİN ARDINDAN GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ
7 Haziran'da yapılan genel seçimler öncesinde resmi gazetede yayınlanan seçim takvimi uyarınca Şubat ayında istifa ederek CHP'den milletvekili adayı olan ve sahadaki aktif çalışması ile dikkat çeken Hüseyin Sezer tekrar görevinin başına döndü. İzmir 2'inci Bölge milletvekili olan ve TBMM biletini kıl payı kaçıran Sezer, belediye şirketi İZBETON'da tekrar genel müdür olarak göreve başladı. Sezer, yaz ayları ile birlikte tempoyu arttıran ve yoğun bir çalışma sürecine giren şirket bünyesinde eski görevine kaldığı yerden devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.