Dolar 32,5037
%0.05
Euro 34,8993
%-0.21
Altın 2.438,570
%0.1
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da 'barış ve hoşgörü' mesajı

Karabağlar'da 'barış ve hoşgörü' mesajı

Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Başkan Muhittin Selvitopu Ramazan Ayı’nın tüm insanlara barış, hoşgörü ve dayanışma getirmesini istedi. Sınırlarımızda bir vahşetin yaşandığının altını çizen Selvitopu, “Bunlar hepimizi çok üzüyor. Dünya hepimize yetecek kadar büyük. Bizim İslam anlayışımızda hoşgörü saygı ve sevgi var Umarım vahşet an önce durur ve insanlar yaşayabildikleri ölçüde yaşamlarını sürdürebilirler.” Değerlendirmesinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 01.07.2015 - 09:29
Karabağlar Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle bir iftar yemeği düzenledi. Uzundere’deki sosyal tesiste düzenlenen ve toplam 250 kişinin katıldığı davete, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç,  Karabağlar İlçe Müftüsü Abdülcebbar Altun,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve müdürler katıldı. 

Ortadoğu kan gölü
İftara katılan tüm konukları alanda karşılayan ve onlarla tek tek tokalaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan ayının İslam dünyasında hoşgörü, barış ve kardeşlik ayı olduğunu hatırlattı. İftara katılan tüm konuklara teşekkür eden Başkan Selvitopu konuşmasında Ramazan ayının tüm insanlara barış ve hoşgörü ve dayanışma getirmesini dilediğini ifade ederken “Sınırlarımızda maalesef vahşet yaşanıyor. Bunlar hepimizi çok üzüyor. Dünya hepimize yetecek kadar büyük. Bizim İslam anlayışımızda hoşgörü saygı ve sevgi var. Ama emperyalist güçler Ortadoğu’yu kan gölüne çevirdiler. Umarım bunlar durur ve insanlar yaşayabildikleri ölçüde yaşamlarını sürdürebilirler.” diye konuştu.

Hoşgörü ortamını geliştireceğiz
Karabağlar Belediyesi olarak Ramazan’da olduğu gibi diğer aylarda da insanlara ve topluma hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Selvitopu “Barış, hoşgörü ve paylaşım Karabağlar’da hakim olacaktır. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sizler bize güç veriyorsunuz. Bu güçle Karabağlar’da çok güzel işler yaptık ve başardık,  bundan sonra da bu hoşgörü ortamını geliştireceğiz.” dedi. Başkan Selvitopu ayrıca, Konya Vali Yardımcısı olarak atanan Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’a da verdiği hizmet ve uyumlu çalışmasından dolayı Karabağlar halkı adına teşekkür etti.
Kaymakam Mehmet Sadık Tunç ise 2 yıllık süre içinde belediye ve diğer kurumlarla güzel bir birliktelik kurarak tüm vatandaşlara eşit hizmet vermeye çalıştığını belirtti ve aynı hizmeti gittiği yerlerde de gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Başkan’a çiçek verdi
Yemeğin sonunda muhtarlar adına söz alan İzmir Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Baykal ise, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun muhtarlarla birlik beraberlik ve dayanışma içinde çalıştığını vurguladı ve Başkan’a  çiçek vererek duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.