Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmri'de her yer park yeri oldu

İzmri'de her yer park yeri oldu

9 günlük bayram tatili ile birlikte boşalan kentte arife günü yaşanan alışveriş yoğunluğu sokaklarda kendisini gösterdi. Arife günü kent merkezinde başlayan bayram telaşı sonrasında trafikte çile yaşanırken, yaşanan denetim boşluğu sonrasında işlek caddelerin tamamı kaçak park yerine döndü. İzmir'de trafik polisleri de tatile çıktı

  • Ege Postası
  • 23.09.2015 - 15:17
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir’de bayram tatili çileye dönüştü. Çankaya, Alsancak, Konak, Kemeraltı gibi bölgelerde bayramdan önceki son gün başlayan alışveriş yoğunluğu nedeniyle artan araç sayısı da kent merkezin kilitlenmesine yol açtı.
 
SEÇ BEĞEN AL, HER YER OTOPARK!
Gündüz saatlerinden itibaren sokaklarda ve ana caddelerde yaşanan araç trafiği İzmirlileri canından bezdirdi. Park yasağı bulunan birçok caddede trafik polisleri ve yetkililerin yokluğunu da fırsat bulan çok sayıda sürücü merkezdeki alanların tamamına yakınını kaçak otoparka çevirirken, yaşanan bu durum vatandaşları da isyan ettirdi. Özellikle Çankaya bölgesinde yaşanan bu manzaraya saatlerce müdahale edilmediği dikkat çekerken, tatile son gün çıkacak sürücüler ve araçları ile kent merkezine inen İzmirliler zor anlar yaşadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.