Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölüye de saygı kalmadı! Ya temizlenmese

Ölüye de saygı kalmadı! Ya temizlenmese

Bayram öncesi ziyaretçi akınına uğrayan İzmir’deki kabristanlar bu yıl adeta kan ağlıyor. Her yıl bayram öncesinde kapsamlı temizlik çalışması ile elden geçirilen kentteki mezarlıkların bu bayram geldiği nokta adeta görenlerin içini acıttı. Ölüye de saygı kalmadı!

  • Ege Postası
  • 23.09.2015 - 14:10
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Yarın başlayacak Kurban Bayramı öncesinde mezarlıklara ziyarete giden İzmirliler arife günü karşılarına çıkan manzara karşısında şaşkına uğradı. Kutsal mekanlara gösterilen özel ilgi nedeniyle her yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından özenle bakımı yapılan ve günlerce süren operasyonlarla temizlenen kent mezarlıkları bu yıl kan ağlıyor.



BU NASIL BAYRAM TEMİZLİĞİ'
Bornova’da bulunan ve kentin en büyük mezarlıklarından olan Bornova Kabristanı bu bayram ortaya çıkan görüntüler sonrasında vatandaşlara adeta pes dedirtti. Yaşanan kirlilik ve mezar alanları çevresinde biriken çöpler yakınlarını ziyarete gelen İzmirliler tarafından tepki topladı. Kutsal değeri bulunan mezarlık alanı içerisinde yaşanan kirlilik objektiflere acı karelerle yansırken, mezarların çevresinde biriken içki şişeleri ise bayram hazırlıklarına gölge düşürdü. Belediye tarafından mezarlıklara gereken önemin gösterilerek söz konusu manzaranın giderilmesini isteyen vatandaşlar yetkilileri göreve davet ederek, ortaya çıkan söz konusu manzaraların ise İzmir’e yakışmadığını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.