Dolar 32,5816
%-0.64
Euro 34,9931
%-0.71
Altın 2.439,520
%-0.23
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sındır ve AK Partili Kaya felaket bölgesinde

CHP'li Sındır ve AK Partili Kaya felaket bölgesinde

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve AK Parti İzmir 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Atila Kaya Ödemiş, Kaymakçı ve Çaylı’da şiddetli yağış sonrası sel felaketine uğramış ve evleri hasar görmüş vatandaşları ziyaret etti. CHP'li Sındır ve AK Partili Kaya

  • Ege Postası
  • 22.09.2015 - 16:15
Ödemiş'in Kaymakçı Mahallesi'nde kuvvetli yağış nedeniyle küçükbaş hayvanları selde telef olan, ekili tarım arazileri sular altında kalan köylüleri CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve AK Parti İzmir 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Atila Kaya ziyaret etti.



KAYA: LOJMANLARA YERLEŞTİRİLECEKLER
Köylü kadınların omzuna yaslanarak ağladığı Kaya, evi zarar gören ailelerin geçici lojmanlara alınacağını, zararlarının devlet tarafından karşılanacağını söyledi. Atilla Kaya, "Sel felaketini duyar duymaz Ankara'dan Binali Yıldırım'ın talimatıyla bölgeye geldim.



Vatandaşın hali perişan. Bir yıllık emekleri sular altında kaldı. Sadece tarlalar ahırlar değil, ev ve işyerleri de sular altında. Küçükbaş hayvanlar telef oldu. Zarar tespit çalışmalarına başlandı. Köylülerimizin zararı devletimiz tarafından karşılanacak, mağdur olmamaları için lojmanlara yerleştirilecekler" dedi.




SINDIR: CAN KAYBININ OLMAMASI TEK TESELLİMİZ
Sındır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kaymakçı ve Çaylı tarihinde hiç olmamış bir felaketi ilk defa yaşadı. Kaymakçı ve Çaylı’da hayat felç olmuş durumda. Yaşanan felakette can kaybının ya da yaralıların olmaması tek tesellimiz oldu” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.