Dolar 32,3792
%-0.18
Euro 34,7766
%0.1
Altın 2.440,280
%0.07
Bist-100 9.999,00
%0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler Foça seferlerini sevdi

İzmirliler Foça seferlerini sevdi

İZMİR'de geçen cumartesi günü hizmete giren ve Karşıyaka ile Konak ilçelerini deniz yoluyla Foça'ya bağlayan gemi seferleri yoğun ilgi gördü. Kent merkezinde sıkılan ya da ilçenin doğal güzelliklerini görmek isteyen İzmirliler, restoran, kafe ve alışveriş merkezlerinde yemek yiyip gezinti yapma fırsatını da kaçırmadı.

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 10:12
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşım şirketi İZDENİZ'in katamaran gövde tipli 'Atilla İlhan' adlı gemisi, geçen cumartesi günü yolculu ve tarifeli ilk seferine başladı.



Ortalama 1 saat 55 dakika içinde Foça Limanı'na ulaşan gemi, İzmirlilerin yoğun ilgisini çekti. Hizmete girdiği günden bu yana neredeyse tam doluluk oranıyla memnun eden seferlere özellikle kent merkezinde sıkılan ya da ilçenin doğal güzelliklerini görmek isteyen İzmirliler, rağbet gösterdi. İzmirim Kart'ın kullanıldığı seferlerde tam 10, öğrenci 6, öğretmen 8 lira olarak belirlenen ücret karşılığında Foça'ya ulaşan vatandaşlar; restoran, kafe ve alışveriş merkezlerinde yemek yiyip gezinti yapma fırsatını da kaçırmadı. İzmir' dönüşte de tam doluluk oranı, gişedeki uzun kuyruklarda göze çarptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.