Dolar 32,4625
%-0.07
Euro 34,7039
%-0.77
Altın 2.434,930
%-0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Valilikten balık çiftliklerine: Bir onay daha

Valilikten balık çiftliklerine: Bir onay daha

Urla Demircili'de Sığacık Körfezi açıklarında faaliyet gösteren balık çiftliklerine İzmir Valiliği'nden bir onay daha geldi. Özsu Balık Üretim firmasının kapasite artış talebine vize veren Valilik, ÇED sürecinin başladığını ilan etti. Valilikten balık çiftliklerine

  • Ege Postası
  • 03.08.2015 - 16:06
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Özsu Balık Üretim firmasının Urla Sığacık açıklarında faaliyet gösteren çipura ve levrek yetiştirme tesislerinin kapasite artış talebi İzmir Valiliği tarafından ilk onayı aldı. İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda firmanın talebiyle ilgili ÇED sürecinin başlatıldığı duyuruldu.



URLA'DAKİ TESİSE VALİLİKTEN KRİTİK ONAY

Firma nihai ÇED onayını aldığı takdirde yıllık 2 bin ton üretim kapasitesine sahip balık çiftliklerinde toplam 450 bin liralık yatırımla kapasite artışına gidecek. Buna göre mevcut 24 adetlik kafese 6 adet daha ekleyecek olan firma, sahip olduğu 52 bin metrekarelik üretim alanını da 75 bin metrekareye çıkartacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile diğer resmi kurumların onay verdiği tesis kıyının yaklaşık bir kilometre açığında bulunuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.