Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli ünlü avukat o toplantıyı anlattı

İzmirli ünlü avukat o toplantıyı anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldiği hukukçular arasında İzmir’i temsilen bulunan Aykut Dikencik, toplantının ve burada verilen mesajların önemine dikkat çekti. İzmirli ünlü avukat o toplantıyı anlattı

  • Ege Postası
  • 07.04.2016 - 13:28

EGEPOSTASI -  İzmir’in tanınmış ceza avukatlarından Aykut Dikencik, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, önceki gün düzenlenen toplantıdaki tablo ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği mesajların tüm hukukçular açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle avukatlarla buluştu. Hukuki  Araştırmalar Derneği İzmir Şube Başkanı Abdulvahap Karakuş’un da yer aldığı dört kişilik İzmirli avukat grubu içinde bulunan İzmirli tanınmış ceza avukatı Aykut Dikencik, buluşmayla ilgili Egepostası’na açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışman kadrosunun çoğunlukla hukukçulardan oluştuğunu belirten Dikencik, “Bu organizasyonu onlar düşünmüş. Türkiye’nin bütün illerinden sınırlı sayıda katılımcı hukukçular vardı. Avukatlarla bir araya gelme fikri oluşmuştu. Bizi de davet ettiler. İzmir adına gittik, mutlu da olduk. Konuşmalar içerikliydi. Cumhurbaşkanımız, avukatların özlük hakları, diğer sosyal haklarıyla ilgili genel bir çerçeve çizdi. Avukatların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini, önümüzdeki süreçte yasal düzenlemeler yapılacağı müjdesini de verdi . Bu yönüyle çok sevindirici. Ayrıca Türkiye gündemiyle ilgili de mesajları oldu, ardından davetlilere resepsiyon verildi” dedi.

Cumhurbaşkanı’nın, avukatlarla avukatlar gününde bir araya gelmesinin geleneksel hale gelmesini dilediklerini kaydeden Dikencik, “Dernek başkanı, Cumhurbaşkanımıza bu buluşmada İzmir adına bir hediye de sundu. Bu tablo, İzmir’e verilen değeri de gösterdi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.