Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hasta çocuklara moral etkinliği

Hasta çocuklara moral etkinliği

İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, İnsan İçin Umut Derneği'nin organizasyonuyla, tedavi gören çocuklara moral vermek ve hastane ortamından uzaklaştırmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 24.03.2016 - 14:38
Çocuklar hastanenin konferans salonunda, Bulvar Tiyatrosu İzmir Gölge Oyuncuları Arif Akpak, Mehmet Şişko ve Atakan Teke'nin sergilediği, Hacivat Karagöz ve İbiş Kukla Tiyatrosu, illüzyon ve palyaço gösterileri ile doyasıya eğlendi. Hastanenin kreşindeki çocuklarda etkinliğe katılarak hem eğlendi hem de tedavi gören arkadaşlarına destek oldu. Oyuncak dağıtımının da yapıldığı etkinlikte, çocukların neşesine aileleri ve sağlık çalışanları da ortak oldu.

Çocuklarla birlikte gösteriyi izleyen Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, "Bu tür organizasyonlar bizim için çok önemli. Çünkü hastalalarımızla bizim aramızda ve sizlerle hastaların arasında bir köprü oluşturuyor. Çocuklarımız burada misafirimiz oluyorlar, zor günler yaşıyorlar, onların bu tür ışıklara ihtiyaçları var. İnsan İçin Umut Derneği üyelerine ve tiyatro sanatçısı dostlarımıza böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum" dedi. 

Prof. Akbulut daha sonra geçirdiği trafik kazası nedeniyle Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 4 yaşındaki Doğa'nın annesi Olcay Yüksekol'a söz verdi. Yüksekol'un konuşması sırasında salonda duygusal anlar yaşandı. Olcay Yüksekol, "Acil olarak buraya geldiğimizde kızımın hayati tehlikesinin bulunduğunu ve yaşama şansının çok düşük olduğunu söylediler. Kızım buradaki doktorların sayesinde hayata döndü. Çok mutluyum, tüm doktorlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe ise "Çocuklarımızın gözündeki ışık bizleri çok mutlu etti. Derneğimizi 2013 yılda kurduk. Ben ve ekibim insanalara umut olmak için yola çıktık, ekibimle birlikte umut yolunda, insanlara umut olmaya devam edeceğiz. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iki projemiz daha var, onlarıda en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bu fırsatı bize veren ve desteklerini esirgemeyen Başhekimimiz Gökhan Akbulut'a çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.