Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'ın İZELMAN'la ilgili şok iddiasına Yüksel'den tepki

Delican'ın İZELMAN'la ilgili şok iddiasına Yüksel'den tepki

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun başkanlık koltuğunda oturduğu Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi olan İZELMAN'ın PKK yuvası haline geldiğini iddia etmesine ilk tepki mevkidaşı CHP'li Alaattin Yüksel'den geldi. Yüksel, Delican'ın sözleri için “Aymazlık” derken, Delican'a İZELMAN çalışanlarından özür dilemesi çağrısı yaptı. Delican'ın İZELMAN'la ilgili şok 'PKK' iddiasına Yüksel'den;

  • Ege Postası
  • 20.03.2016 - 21:05
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanlığı, milletvekilleri ve gazetecilerin katılımıyla 'Teröre Karşı Tek Yürek' adı altında toplantı düzenledi.

Toplantıya damgasını AK Parti İl Başkanı Bülent Delican'ın sözleri damgası vurdu.

"DELİCAN'DAN ŞOK İZELMAN ÇIKIŞI"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İZELMAN PKK YUVASI OLDU
Delican, CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun başkanlık koltuğunda oturduğu Büyükşehir Belesiyesi'nin şirketi olan İZELMAN'ın PKK yuvası haline geldiğini ifade ettti. Delican, “Büyükşehir’de çalışan İZELMAN, PKK yuvası haline gelmiş. İZELMAN kadrolarındaki vatansever işçiler rahatsız oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu konuya el atması gerekir” derken, CHP'den yanıt geldi.

YÜKSEL:AYMAZLIK!
CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Delican'ın iddiası sonrası şu ifadeleri kullandı;

"AKP İzmir İl Başkanı, ne söylediğini bilmez bir tutum ve büyük bir aymazlık içindedir. PKK İnsanları Asker sivil, çoluk çocuk demeden katleden eli kanlı bir terör örgütüdür. 6 bin 300 kişinin çalıştığı İZELMAN’ ı bu terör örgütünün yuvası olarak suçlamak kelimenin tam anlamıyla büyük bir aymazlıktır. PKK kentlere silah yığınağı yaparken TSK’ ya,Polise operasyon yasağı koyan AKP hükümeti mi, İZELMAN işçilerim? Teröristin tanıklığı ile Genarelleri, Genel Kurmay Başkanını terör örgütü kurmaktan yargılatan İZELMAN işçilerimi' Bunca insanı, aileleriyle birlikte nasıl zan altında bırakabiliyorlar, akıl alır şey değildir. Delican’ın bildiği bir şey varsa derhal ihbar etmelidir. Kendisi iktidar partisinin il başkanıdır, gereğini yapmalıdır. İhbar etsin, eğer bu söylediklerinde bir doğruluk payı varsa bizde yardımcı olalım, kimse o PKK’lılar tutuklanmalarını sağlayalım."

PKK İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN AKP İKTİDARIDIR
Alaattin Yüksel, AKP İl Başkanı Delican’a seslenerek “ PKK ile işbirliği yapan bir kurum varsa, AKP İktidarı ve onun Bakanlarıdır” diyerek, şöyle konuştu.

"AKP, Kandille Abdullah Öcalan ile kucak kucağa siyaset yapan bir kurumdur. 17-25 Aralık Yolsuzluklarını ortaya çıkaran 10 binlerce polis sürülmüş veya tutuklanmıştır. O dönemdeki hakim ve savcılar cezaevinde tutukludurlar. Siz kendi suçunuzu örtbas etmek için emniyetin dengesiyle böyle oynarsanız istihbaratınız falan kalmaz. Sayın Delican, hükümeti istifaya davet etmeme içerlemiş. İstifaya davet etmeyip de ne yapacaktık. Türkiye'nin kalbinde, meydanlarında, caddelerinde bombalar patlarken, yüzlerce insanımız ölürken sadece demeç verebilen, burnunun ucunu göremeyen acz içinde, beceriksiz bir hükümet'e sadece bırak git denir ki, yerine barışı huzuru sağlayacak bir hükümet gelsin. Türkiye’de Galatasaray-Fenerbahçe derbisi bile güvenlik gerekçesiyle oynanamıyor. Milli takım kampı iptal ediliyor. Sokaklar hayalet şehirlere dönmüş, insanlar korkularından dışarı çıkamıyor, esnaf kepenk kapatmaya başlamış. Bunların hepsinin sebebi AKP iktidarıdır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.