Dolar 32,3565
%-0.01
Euro 34,8020
%0.03
Altın 2.393,450
%-0.14
Bist-100 10.271,00
%0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli iş kadınlarından siyasi partilere 'Kadın' uyarısı

İzmirli iş kadınlarından siyasi partilere 'Kadın' uyarısı

EGE İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, seçimler öncesi kadın sorunları ile ilgili siyasi partilerin seçim beyannamelerinde yer alan sözlerin unutulmaması gerektiğini söyledi. Geçmişte de siyasi partilerin seçim dönemindeki vaadlerinin bir çoğunu unuttuklarını gördüklerini anlatan Elmasoğlu, bu kez verilen sözlerin seçim sonrasında da takipçisi olacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 10:56
EGİKAD"ın gelenekselleşen 'Biz Bize' toplantılarında biri daha Swissotel Büyük Efes Oteli'nde yapıldı. Toplantının bu ayki konukları 'Komşu Sularda Görsel Şölen' projesini hayata geçiren fotoğraf sanatçısı Reyhan Ergün Özlen ile Ayçe Dikmen oldu. Özlen'in Santorini, Mikanos, Samos, Sakız, Midilli, Patmos gibi Ege adalarına yaptığı geziler sırasında çektiği fotoğraflar, Ayçe Dikmen'in sesi ve dizeleriyle adaların esintisini İzmir'e taşıdı. EGİKAD üyeleri de sunumu büyük bir ilgiyle izledi. 

KADINLAR UYARDI

Toplantıda konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, gündemi değerlendirerek düşüncelerini üyelerle paylaştı. Kadınlar iş ve sosyal hayatta ön plana çıkarmak için çalışan bir dernek olarak seçim öncesi kendilerini ziyaret eden bütün siyasi parti temsilcilerinin kadınların şartlarının iyileştirilmesi adına sözler verdiğini anımsatan Elmasoğlu, “Siyasi partilerin seçim beyannamelerini de incelediğimde kadınlarla ilgili birçok proje gördüm. Bunlar bizi mutlu etti. Ancak önceki seçimlerde de birçok projenin beyannamelerde kaldığını gördük. Verilen sözlerin çeşitli nedenlerle yerine getirilmediğine şahit olduk. Bu seçimde benzer şeyler olsun istemiyoruz. Biz konunun takipçisi olacağız" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.