Dolar 32,3105
%-0.08
Euro 34,8410
%0.09
Altın 2.411,160
%0.74
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli emeklilerden siyasilere seçim mesajı

İzmirli emeklilerden siyasilere seçim mesajı

İZMİR'de yaşayan emekliler yaklaşan seçim öncesi, çektikleri sıkıntıları partilere duyurmak amacıyla Karşıyaka Çarşısı'nda eylem yaptı.

  • Ege Postası
  • 03.06.2015 - 09:54
Emekliler 13 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarının sosyal devleti tahrip edip emeklileri sefalete sürüklediğini, muhalafet partilerinin sosyal ve ekonomik sorunlarını çözme vaatlerine ise "kaynak yok" diyerek karşı çıktığını dile getirdi. 

Karşıyaka Çarşısı'nda, yaklaşık 60 kişinin katılımıyla düzenlenen eylemde, emeklinin yaşam düzeyenin insanca yaşayacak bir seviyeye çıkarılması isteyen DİSK Emekli Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, "Gerçek bir intibak yasası derhal çıkarılmaladır. Emeklilere ikramiye, banka promosyonları verilmeyi, emekli aylıkların artırılmasında, temel ihtiyaç olan gıda enflasyonu dikkate alınmalıdır. Çalışan emekliden sosyal destek primi alınmasına son verilmelidir" dedi

Beysülen, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimlerine az bir süre kala ,ülkeyi yönetme iddiası olan partilerin, emeklilerin sorunlarını çözeceğine dair proje ve programlar sunduğunu belirterek, "Açıkça ifade etmeleyiz ki siyasi partilerin, emeklilerin sorunlarına bakışları, çözme iradeleri ve konuyla ilgili projeleri, bu seçimlerde emeklilerin oyunun rengini belirleyecektir" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.