Dolar 32,4473
%-0.12
Euro 34,7421
%-0.66
Altın 2.437,530
%0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir fuarında Gaziemir farkı

İzmir fuarında Gaziemir farkı

Kapılarını bu yıl 84. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Gaziemir Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor. Stantta her gün belediyenin çalışmaları tanıtılıyor, aktiviteler düzenleniyor

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 11:44
Bu yıl ‘eğitim’ temasıyla 84. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Gaziemir Belediyesi’nin bu temaya uygun yaptığı tanıtım ve aktiviteler vatandaşların ilgisini çekiyor. Başkan Halil İbrahim Şenol’un, “Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadıkları kentler hızla gelişir” sloganıyla hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi sunulurken, her gün ayrı bir aktiviteyle halkın karşısına çıkılıyor. Belediye standında fuar temasına uygun olarak, Başkan Şenol’un eğitim alanında hayata geçirdiği ve 3 bin öğrenci 75 öğretmenle eğitim veren GAZİGEM hakkında detaylı bilgi veriliyor.
Marka projelere yoğun ilgi
Standa görev yapan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, başta Gaziemir Gençlik Eğitim Merkezi, Cumhuriyet Semt Evleri, Cv Bank, Kadın Danışma Merkezi, Gıda Bankası ve Yardımlaşma Derneği, ‘evde yaşlı bakım’, ‘hoşgeldin bebek’ projeleri ile Türkiye’de ilk kez Gaziemir Belediyesi’nde başlatılan 7 gün 24 saat esasıyla ölüm raporu verme uygulaması, taziye ve cenaze nakil hizmetleri gibi çalışmaları tanıtıyor. Engelli, yaşlı, kadın ve çocuklara yönelik çalışmaların da anlatıldığı stantta, kentin gelecek 20 yıllık ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirilen fiziki çalışmalar ve planlanan projeler hakkında da bilgi veriliyor. Belediyenin standında bugüne kadar ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Halk Dansları Gösterisi’, ‘Boccia turnuvası’, ‘1 Eylül Dünya Barış Günü’ne özel Karikatür Sergisi’, ‘GAZİGEM öğrencileriyle buluşma’, ‘Takı Tasarım etkinliği’, ‘Seramik Yapımı’, ‘Hint Kınası ve Yoga’ adı altında etkinlikler yapıldı. Belediyenin çalışmalarının yer aldığı kitapçık ve dergilerin dağıtıldığı stanttaki tanıtım ve aktiviteler vatandaşların ilgisini çekiyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.