Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soylu emlakçılarla buluştu

Başkan Soylu emlakçılarla buluştu

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Emlakçılar Derneği’nin birlik ve beraberlik gecesine katıldı. Gecede konuşan Başkan Soylu, devlet hastanesi ve doğalgazın ilçeye kazandırılmasıyla ilgili müjdeler verdi.

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 11:01
Menderes Emlakçılar Derneği tarafından En Bordo Restoran’da birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. İlçedeki emlakçıların yanı sıra geceye Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile Menderes Kaymakamı Ahmet Ufuk Hasçakal ve ilçe protokolü katılım gösterdi. 

Modern Menderes
Gecede konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizde faaliyet gösteren emlakçıların bir arada olduğu Menderes Emlakçılar Derneği’nin çalışmalarını destekliyorum.  Birlikten her zaman güç doğar. İlçemizin gelişmesi adına attığımız adımlar gayrimenkul sektörünün de hareketlenmesine sebep oluyor. Bu hareketlilik emlakçılıkla uğraşan kardeşlerimize de olumlu yansıyor. Modern Menderes için her çalışmayı gerçekleştireceğiz” dedi.

Devlet Hastanesi
İlçenin 50 yıllık hayali devlet hastanesinin artık hayal olmaktan çıktığını kaydeden Başkan Soylu, “  Menderesimiz için yaptığımız en büyük çalışmaların başında devlet hastanesinin ilçemize kazandırılması geliyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalarda hastanemizin zemin etütleri yapılıyor. İnşallah 2016 yılında hastanemizin inşaatı başlayacak ve kısa sürede ilçemize kazandırılacak “ dedi.

Doğalgaz
Temiz enerji doğalgaz için geri sayımın başladığını da söyleyen Soylu, “ İlçemizin en büyük eksiklerinden birisi doğalgazdı. Bu sıkıntının ortadan kalkması için attığımız adımlar olumlu sonuçlandı. İlk etapta ilçe merkezimizde kullanılmaya başlanacak doğalgaz için İzmirgaz ile yürüttüğümüz ortak için çalışmalar sürüyor. Kimsenin olmaz, yapılamaz dediği temiz enerji doğalgaz bu kış Menderes’te kullanılacak” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.