Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı semt merkezleri vatandaşın yanında

Bayraklı semt merkezleri vatandaşın yanında

Bayraklı Belediyesi’nin en büyük sosyal belediyecilik projelerinden biri semt merkezleri vatandaşların iyi ve kötü günlerinde ev sahipliği yapıyor. Bayraklı'daki semt merkezleri vatandaşların yanında

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 11:06
Bayraklı Belediyesi’nin en büyük sosyal belediyecilik projelerinden biri semt merkezleri vatandaşların iyi ve kötü günlerinde ev sahipliği yapıyor. Semt merkezlerinde kimi zaman nişan, kına yapılıyor kimi zaman ise taziyeler kabul ediliyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu merkezlerimizin birçok fonksiyonu var. Buralarda kadınlara, gençlere yönelik kurslar düzenliyoruz. Kimi zaman da semt merkezlerinde doğum günleri kutlanıyor kimi zaman kınalar burada yakılıyor. Kapımız vatandaşlarımıza her zaman açık” dedi.
Kısa sürede 170 binin üzerinde vatandaşın ziyaret ettiği Bayraklı Belediyesi semt merkezleri vatandaşların her zaman yardımına koşuyor. Kimi zaman vatandaşlar fiziki koşulları elverişsiz olduğu için nişan törenleri, kına gecelerini bu merkezlerde yapıyor kimi zaman ise taziyeler burada kabul ediliyor.


NİŞANLARI SEMT MERKEZİNDE KESİLDİ
Son olarak Çay Mahallesi’nde yaşayan Serap Kaya ve Gökhan Eti birlikteliklerini evlilik kararı alarak taçlandırdı. Genç çift ailelerin de katıldığı nişan töreni için Çay Mahallesi Semt Merkezi’ni seçti. “Semt Merkezleri’ni işte tam da bunun gibi örnekler için hayata geçirdik” diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Mahallelerimizde küçük birer belediye olsun istedik. Vatandaşlar dileklerini, şikayetlerini semt merkezlerine iletebiliyor. Orada görevli arkadaşlarımız sıkıntıları ilgili müdürlere ya da direk bana iletiyorlar. Eğer çözebileceğimiz bir konuysa gerekeni yapıyoruz. Buralarda ayrıca farklı farklı kurslar düzenliyoruz. Yılsonlarında kursiyerler sergi açıyor. Semt merkezlerimiz ayrıca nişan, kına gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Gençler doğum günlerini burada kutluyor. Hemşerilerimiz taziyelerini semt merkezlerinde kabul ediyor. Kısacası semt merkezlerinin birçok fonksiyonu var. Merkezlerle ilgili çok olumlu dönüşler alıyoruz. Vatandaşımız memnun. Biz de hedefimize ulaştık” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.