Dolar 32,3572
%-0.38
Euro 34,7069
%-0.28
Altın 2.394,710
%-1.16
Bist-100 10.154,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de büyük hava şenliği

İzmir'de büyük hava şenliği

Türk Hava Kuvvetleri'nin 104'ncü kuruluş yıldönümü kutlama coşkusu İzmir'de yaşanacak

  • Ege Postası
  • 28.05.2015 - 13:59
İZMİR, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 104'üncü kuruluş yıldönümü kutlamalarına, ev sahipliği yapacak. Şenlikte, ilk Türk uçağı Hürkuş'un uçuşunun yanı sıra Türk Yıldızları, Solo Türk ve Mak ile Ali İsmet Öztürk akrobasi gösterilerinin yanı sıra envanterdeki uçakların geçişleri de olacak.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı kuruluşunun 104 yıldönümü kutlamaları için İzmir'i merkez seçti. Vatandaşlara açık olacak olan kutlama ve gösteriler, Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda yapılacak. Kutlamada, İzmir'den ve çevre il, ilçelerden gelecek olan vatandaşlar ise, heyecan dolu, eğlence dolu anlar geçirmenin fırsatını yakalayacak. 

Pazar günü saat 10.00'da başlayacak olan kutlamalarda, ilk Türk uçağı Hürkuş'un uçuşu olacak. Ardından Türk Yıldızları, Solo Türk ve Mak ile Ali İsmet Öztürk'de akrobasi uçağıyla izleyenler için, gösteri yapacak. Yine Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterindeki uçaklarını da geçiş yapacağı kutlamada, uçaklar vatandaşlar için sergilenecek. Ayrıca model uçak gösterisi, helikopter geçişi, çeşitli grupların konserleri de yine kutlama programında yeraldı.

Öteyandan Türk Yıldızları ile Solo Türk uçağı bugün İzmir'in üzerinde alçaktan uzarak kısa bir prova yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.