Dolar 32,2610
%-0.04
Euro 35,0627
%-0.06
Altın 2.467,020
%0.03
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Teşkilatı'ndan 'Yıldırım' mesajlar!

İzmir Teşkilatı'ndan 'Yıldırım' mesajlar!

AK Parti’de ‘Binali Yıldırım’ kararı İzmir Teşkilatı'nda sevinçle karşılandı. İzmir Teşkilatı'ndan bir çok isimden sosyal medya aracılığıyla 'Yıldırım' mesajları geldi. Vekiller, belediye başkanları ne dedi'

  • Ege Postası
  • 19.05.2016 - 13:43

EGE POSTASI - Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından merakla beklenen soru yanıtını buldu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı,İzmir Milletvekili Binali Yıldırım 22 Mayıs’ta yapılacak kongre için genel başkan adayı olarak açıklandı. 

AK Parti’de ‘Binali Yıldırım’ kararı İzmir Teşkilatı'nda sevinçle karşılandı.

İzmir Teşkilatı'ndan bir çok isimden sosyal medyada mesaj geldi.

İŞTE O MESAJLAR

Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar: Yeni Genel Başkanımıza başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun.

İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Sayın Bakanımız Binali Yıldırım, AK Parti'nin ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı bakanlarındandır. Bakanlığı sürecinde gerçekleştirdiği hizmetlerle birçok ilklere ve rekorlara imza atmıştır. 2011 yılından bu yana İzmir Milletvekilliği yapan sayın bakanımız İzmir'de birçok hizmete imza atmış, İzmir'in köklü sorunlarının çözümü noktasında büyük emek sarf etmiştir. Sayın bakanımız, 'Söz konusu hizmet ise gerisi teferruattır' anlayışı ile İzmir'de 7'den 70'e herkesin ve her kesimin sevgisini ve sempatisini kazanmıştır. 70 yıl sonra İzmir'den bir milletvekilinin hem de tüm İzmirlilerin sempatisini kazanmış bir milletvekilinin Başbakan olması İzmirimiz için tarihi bir fırsattır.

"İZMİR BİNALİ YILDIRIM'A SAHİP ÇIKMALI"
İzmir'in Binali Yıldırım'a sahip çıkması gerektiğini vurgulayan AK Partili Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İzmir'deki tüm yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşları, odalar sayın bakanımıza sahip çıkmalı, hizmet konusunda siyasi farklılıklar arka plana atılarak, İzmirimizin sorunlarının çözümü noktasında tek yürek olunmalıdır. İzmirlinin de bizden beklentisi bu yöndedir. Bu noktada sayın bakanımızın, çok başarılı bir Başbakanlık görevi icra edeceğinden hiç şüphemiz olmadığı gibi Sayın Bakanımızın gönlünde çok farklı bir yeri olan İzmirimize de çok büyük hizmetler kazandıracağından eminiz. Bu kutlu görevde sayın Bakanımıza başarılar diliyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: Türkiye 2023'e, 2053'e ve 2071'e emin adımlara yürümeye devam edecek. Milletimize, Türkiyemize ve Müslüman coğrafyamıza hayırlı, uğurlu olsun… Türkiye hizmete doyacak!

İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık: AK Parti Genel Başkan Adayımız Sn. Binali Yıldırım ülkemize, milletimize, teşkilatımıza ve İzmir'e hayırlı uğurlu olsun

İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Partimizin Genel Başkan adayı Binali Yıldırım. Milletimize, memleketimize, partimiz ve teşkilatımıza hayırlı olsun.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu: Milletin adamlarıyla millet yolunda durmadan, yorulmadan çalışmaya devam. Partimize, milletimize, hayırlı,uğurlu olsun.

Kemalpaşa Beklediye Başkanı Arif Uğurlu: AK Parti'mizin yeni Genel Baskanı, Türkiye'nin yeni Basbakan Adayı Sn.Bınalı Yıldırım... Ülkemize, Milletımıze hayırlı olsun

İzmir Eski Milletvekili Ali Aşlık: Genelbaşkan Adayımız olarak gösterilen Binali YILDIRIM ' adaylığı; Türkiye'ye Akparti'mize ve İzmir'imize hayırlı olsun.

İl Eski Başkanı Ömer Cihat Akay: Binali Yıldırım Baskanımızı Başbakan olarak görmek çok gurur verici... Allah yar ye yardımcısı olsun.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.