Dolar 32,2590
%-0.05
Euro 35,0789
%-0.02
Altın 2.466,160
%0
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çağdaş Demokrasi ve Güç birliği Platformu: 3 temel felsefemiz var!

Çağdaş Demokrasi ve Güç birliği Platformu: 3 temel felsefemiz var!

Sözcülüğünü CHP Karabağlar İlçe Eski Başkan Yardımcısı Uğur Dölen'in yaptığı Karabağlar Çağdaş Demokrasi ve Güçbirliği Platformu yaptığı basın açıklamasıyla amaçlarını ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı. Karabağlar'daki o platformdan ilk mesaj:

  • Ege Postası
  • 19.05.2016 - 11:23

EGE POSTASI - CHP'de  parti içi sıkıntıların en keskin yaşandığı Karabağlar'da partililer tarafından kurulan ve sözcülüğünü CHP Karabağlar İlçe Eski Başkan Yardımcısı Uğur Dölen'in yaptığı  Karabağlar Çağdaş Demokrasi ve Güçbirliği Platformu, 1.Grup Genişletilmiş Toplantısını gerçekleştirdi.

Platform, toplantının ardından basın açıklamaıs yaparak amaçlarını ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.


SEVGİ SAYGI GÜVEN
Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Cumhuriyet Halk Partimizin ilkelerini, tüzüğünü, geleneklerini ve ideolojisini benimsemiş olan Cumhuriyet Halk Partisi-Karabağlar üyelerimizin bir arada olduğu bir güç birliği dayanışmasıdır.

Platformumuz; Karabağlar ilçemizdeki tüm partililerimizin bir arada olduğu partimizi ilçemizde daha da ileriye götürebilecek projelerin tartışılıp önerildiği, ayrıştırıcı değil birleştirici dilde, yıkıcı değil çözüm odaklı siyasi çözüm yollarını ortaya koymayı amaçlamaktadır.

Platformumuzun 3 temel felsefesi bulunmaktadır; Saygı, Sevgi ve Güven...Saygının olmadığı yerde hakaret, sevginin olmadığı yerde nefret, güvenin olmadığı yerde ihanet vardır.
 
Partimizin Karabağlardaki tüm çalışmalarına katkı koymak için göreve hazır olan erk ve gücün karşısında eğilen değil, sadece örgütümüzün önünde eğilenlerin bir arada olduğu bir gücüz biz.

Partimizin Karabağlar ilçe örgütünün ve belediyemizin tüm aktivitelerine katkı koyacak olan, doğrularını alkışlayan, yanlış gördüğümüz noktalarda da ayrıştırıcı ve yıkıcı değil, çözüm odaklı ve yapıcı yaklaşımla önerilerimizi ve düşüncelerimizi kimsede icazet almadan paylaşacak olan çağdaş demokratlarız biz.

Dünyada hiç kimse seyirci koltuğunda oturan cesur insanları alkışlamaz. Alkışlar hep sahneye çıkanlar içindir Çağdaş Demokrasi ve Güç birliği Platformu olarak, kendisini bizle birlikte bu mücadeleye omuz omuza ve kol kola görenleri hep birlikte siyasi mücadele sahnesinde rol almaya davet ediyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.