Dolar 32,3809
%0.07
Euro 34,7793
%-0.03
Altın 2.394,640
%-0.09
Bist-100 10.241,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Gezi'yi unutmadı

İzmir Gezi'yi unutmadı

İzmirli bir grup müzisyen, Gezi Direnişi'nde yaşamını yitiren gençleri anmak ve ailelerinin adalet arayışına destek olmak için bir araya geldi. 27 Ağustos tarihinde Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek olan ve Pink Floyd şarkılarının seslendirileceği konserde Gezi olayları sırasında yaşamını yitiren 8 gencin ailesi de İzmirliler ile bir araya gelecek.

  • Ege Postası
  • 20.08.2014 - 13:39
İZMİR- Progresif rock müziğinin efsanevi grubu Pink Floyd’un The Wall albümünde yer alan “Bring The Boys Back Home” (Çocukları Geri Getirin) adlı müzik parçasını esin kaynağı alan İzmirli müzisyen gençler, Türkiye’de büyük yankı uyandıran Haziran direnişinin birinci yılında Kordon’da anlamlı bir etkinlik düzenliyor. 27 Ağustos akşamı Kordon’da binlerce kişinin katılması beklenen konserde Gezi’yi anacak olan İzmirliler, Taksim’de meydana gelen olaylar sırasında yaşamını yitiren gençlerin aileleri ile bir araya gelerek adalet mücadelelerine de destek verecek.  

EMEK VE DEMOKRASİ ÖRGÜTLERİ BİRARAYA GELECEK
TMMOB, KESK, DİSK, İzmir Barosu , İzmir Büyükşehir Belediyesi , Konak Belediyesi, Karabağlar Belediyesi ve Rock-A Festival Kolektifi tarafından desteklenen organizasyon, 27 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 21:00’da Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu konserde ayrıca, gece süresince Gezi olaylarına damga vuran özel kurgulanmış görsellerin de gösterimi yapılacak.

GEZİ ŞEHİTLERİNİN AİLELERİ DE KATILIYOR
Yaklaşık 20 adet Pink Floyd parçasının yorumlanacağı konsere Gezi olaylarında yaşamını kaybeden 8 kişinin yakınlarından Adnan Cömert, Hatice Cömert, Emsal Atakan, Veciher Dersulu, Gürkan Korkmaz, Feryat Korkmaz, Hasan Korkmaz, Okan Korkmaz, Sayfı Sarısülük, Ali Ayvalıtaş da katılarak, dinleyicileri selamlayacak.



GÜNDOĞDU’DAKİ KONSER ÜCRETSİZ OLACAK
Teknik koordinatörlüğü Erdal Kara, grafik tasarım ve uygulamanın Tansel Özalp tarafından üstlenildiği konserde sahne alacak müzisyenler ise şu isimlerden oluşuyor:

Ali İnceoğlu - Gitar, Vokal

Arif Demirel - Saksafon

Barbaros Bozkır - Keyboardlar

Can Uzunallı - Vokal

Emin İnal - Keyboardlar

Ergin Karabulut - Trompet

Erol Mecihan - Gitar

Evrim Özkaynak - Vokal

Fatih Nalbantoğlu - Bas

Gökhan Özses - Gitar , Vokal

Hande Bidav - Vokal

Levent Sarıoğlu - Vokal

Melih Yücel - Efektler

Ruşen Alkar - Vokal

Serhan Tombul - Davul

Süheyla Çolak - Vokal

Şeyma Özbay - Vokal

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.