Dolar 32,4843
%0.32
Euro 34,7253
%0.4
Altın 2.408,950
%1.21
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İthal adaydan akıllara zarar seçim kampanyası iddiası!... Çiğli'de 'kirli' taktik...

İthal adaydan akıllara zarar seçim kampanyası iddiası!... Çiğli'de 'kirli' taktik...

İstanbul Başakşehir’den gelip akrabalarının önerisiyle İzmir Çiğli’den CHP belediye başkan aday adayı olan inşaat mühendisi Cemal Doğan, akıllara zarar propaganda yöntemiyle şaşırttı. Doğan ve ekibinin, kendileri gibi CHP’den yarışa katılan mevcut Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı yıpratmak için 700 sahte mail hesabı açıp CHP Genel Merkezi’ni bombardımana tutma önerisini gündeme aldığı iddia edildi. 700 sahte hesapla CHP Genel Merkezi’ne mail atılıp atılmadığı merak konusu olurken, ithal aday ve ekibinin, ciddi ciddi masaya koyup ele aldığı öne sürülen kirli propaganda yöntemi Çiğli siyasetinde bomba etkisi yarattı. İthal adaydan akıllara zarar seçim kampanyası iddiası!

  • Ege Postası
  • 05.11.2018 - 12:22

EGEPOSTASI-İzmir’de yerel seçim sathına girilirken gözler özellikle tüm ilçelerde favori durumundaki CHP’ye çevrildi. İzmir’den 300’e yakın aday adayının belediye başkanı olabilmek için müracaat ettiği CHP’de, bazı aday adaylarının rakiplerini ekarte edebilmek için son derece ‘kirli’ yöntemlere başvurduğu da öne sürüldü.

İstanbul Başakşehir’de uzun yıllar CHP saflarında siyaset yaptıktan sonra önceki günlerde akrabalarının önerisiyle İzmir Çiğli’den belediye başkan aday adayı olan inşaat mühendisi Cemal Doğan ve ekibinin gündemine aldığı öne sürülen propaganda yöntemi ise ‘pes’ dedirtti.

'700 HESAP AÇALIM, BAŞKANI KÖTÜLEYELİM'

Doğan ve ekibinin önceki günlerde bir toplantı yapıp, rakipleri olan, aynı partiden yarışa katılacak mevcut Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı yıpratmak için 700 sahte mail hesabı açıp CHP Genel Merkezi’ni mesaj bombardımanına tutma önerisini ele aldığı iddia edildi. Doğan’ın ofisinde gerçekleşen toplantıda, bu kirli taktiğin tüm yönleriyle ele alındığı öne sürüldü. 700 sahte hesapla CHP Genel Merkezi’ne mail atılıp atılmadığı merak konusu olurken, ithal aday ve ekibinin, ciddi ciddi masaya koyup ele aldığı iddia edilen kirli propaganda yöntemi yadırgandı.

AÇIKLAMALARI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Cemal Doğan, Çiğli'den yola çıktığını açıklarken, “Çiğli’de çok fazla akrabam ve tanıdıklarım var. Çiğli’deki çevrem, partililerimiz neden Çiğli’de siyaset yapmadığımı sordu. O zaman dürüstçe şunu söyledim; Çiğli’de gelecek vadeden arkadaşlarımız çok. Ben İstanbul’da siyaset yapıyorum dedim. Ama partinin belli bir kesiminden tekrar bu teklif geldiğinde bu sefer daha ciddi düşünmeye başladım. Bu sürede Başakşehir Belediye Başkan Adaylığım gündemdeyken Çiğli’ye aday adayı olmaya karar verdim. Neden Çiğl? İstanbul’un beni yıprattığını gördüm, İstanbul’dan Ege Bölgesi’ne çok fazla göç olduğunu gördüm” demişti.

İthal aday Doğan’ın bu açıklamaları, ilçede hayli tepki çekmişti.

İNCE KAYBEDİNCE İZMİR'E GELDİ

Cemal Doğan için ayrıca, 24 Haziran sonrası CHP’de başlayan imza hareketi sürecinde Muharrem İnce lehine tavır aldığı, ancak imza hareketi başarıya ulaşamayınca Başakşehir’den İzmir’e geldiği, bunun yanında sosyal medya hesaplarında paylaştığı bütün Muharrem İnce ile görselleri de kaldırdığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.