Dolar 32,4937
%0.35
Euro 34,7722
%0.54
Altın 2.408,200
%1.18
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Kırkpınar'dan Başkent çıkarması

İYİ Partili Kırkpınar'dan Başkent çıkarması

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, yüz kişilik partili grupla birlikte bugün Ankara’ya gitti. Ankara’da partisinin yarın gerçekleşecek grup toplantısına katılacak olan İl Başkanı Kırkpınar’ın 71 asil 71 yedekten oluşan yeni yönetim kurulu listesini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın onayına sunacak. Listesini onaylatmaya gitti

  • Ege Postası
  • 05.11.2018 - 11:49

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'na atanan Hüsmen Kırkpınar, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu listesini hazırladı. Geçmiş dönemden görev yapanlar ile yeni görev alacak olanların da yer alacağı listesini partisinin genel başkanı Meral Akşener’e onaylatmak için Ankara’ya giden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, listesini Çarşamba günü açıklayacak.

PARTİLİLERİYLE GRUP TOPLANTISINA KATILACAK VE…

Partisinin grup toplantısına da katılacak olan Kırkpınar, ardından yarın akşam İzmir'e dönecek.

Kırkpınar, grup toplantısında İzmir’den 50’si otobüs 50’si uçak olmak üzere yüz kişilik bir partili grubuyla hazır bulunacak. Yeni yönetim kurulu listesini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın onayına sunacak olan Hüsmen Kırkpınar’ın listesinin onaylanmasının hemen ardından görev dağılımı yapıp belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarının tespiti yönündeki çalışmaları hızla başlatması bekleniyor.

BAŞKAN KOCAOĞLU’NDAN KIRKPINAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan edinilen bilgiye göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da il başkanlığına atanan Hüsmen Kırkpınar’ı Çarşamba günü, saat 10.30’da ziyaret ederek, görevinde başarı dileklerini ileteceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.