Dolar 32,2158
%-0.14
Euro 35,0535
%0.2
Altın 2.471,600
%1.03
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de bir kritik toplantı daha

CHP İzmir'de bir kritik toplantı daha

CHP İzmir İl Başkanlığı, yerel seçimlere dair nasıl bir çalışma yapılacağı ve sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için il yönetim kurulunda kararlaştırılan belediye başkan ve belediye meclis üyesi aday adayları ile bir araya geleceği toplantının tarihi belli oldu. CHP İzmir'de bir kritik toplantı daha

  • Ege Postası
  • 03.11.2018 - 22:06

EGEPOSTASI- CHP’de yerel seçim hareketliliği yaşanırken, ardı ardına kritik toplantılar yapılıyor. Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın sürpriz bir şekilde ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından İl Başkanlığı düğmeye bastı ve İzmir'de başvuru yapan tüm belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarıyla buluşulacak.
Her fırsatta seçim sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütüleceğini ve partide küslük ve kırgınlık istemediğini belirten İl Başkanı Deniz Yücel’in belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarıyla yapacağı toplantıda kritik mesajlar vereceği bildirildi.
17 Kasım Cumartesi günü yapılacak toplantıda seçimlere dair nasıl bir çalışma yürütüleceği, aday adaylarının talep ve önerilerinin ele alınacağı öğrenildi.
Öte yandan toplantının yeri henüz netleşmedi. Kültürpark Atlas Pavyonunun düşünüldüğü aktarılırken Pazartesi günü netleşeceği ifade edildi.
Aynı toplantının muhtarlarla da yapılması da planlanıyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.