Dolar 32,3951
%0.11
Euro 34,7626
%-0.08
Altın 2.401,750
%0.21
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşten çıkarılan Dursun ve Serbeş dava açtı!

İşten çıkarılan Dursun ve Serbeş dava açtı!

2012 yılında dönemin Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm tarafından Bozyaka Kültür Merkezi’nin sorumluluğuna getirilen CHP İl eski Başkanvekili Zikri Dursun ile 2011 yılında Gıda Bankası’nın sorumluluğuna getirilen CHP Narlıdere eski ilçe başkanı Halil Serbeş haksız ve gerekçe gösterilmeksizin işten çıkarıldıkları iddiasıyla Karabağlar Belediyesi’ne dava açtı.

  • Ege Postası
  • 26.06.2014 - 12:20
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Muhittin Selvitopu’nun belediye başkanı seçildiği Karabağlar Belediyesi’nde başkan Selvitopu bürokratik neşter vurmuştu. Kürüm döneminde belediye bünyesinde görev almaya başlayan bir çok isme tasfiye yapıldı. Eski Başkan Sıtkı Kürüm döneminde Bozyaka Kültür Merkezi’nin sorumluluğuna getirilen CHP İl eski Başkanvekili Zikri Dursun ile 2011 yılında Gıda Bankası’nın sorumluluğu verilen CHP Narlıdere eski ilçe başkanı Halil Serbeş geçtiğimiz günlerde işten çıkarılmıştı. Dursun ve Serbeş haksız ve gerekçe gösterilmeksizin işten çıkarıldıkları  iddiasıyla belediyeye dava açtı.

TEHDİTLE ADAM ATANIRSA
Belediyeye açtıkları dava hakkında bilgi veren Dursun, “Gerekçe göstermeksizin işten çıkardılar bizi…Biz de yasal haklarımız neyse kullanacağız. Sözleşmeden doğan haklarımız var. Haksız yere işten çıkarılmanın hukukta karşılığı var.Kötü niyetli oldukları için Halil Serbeş'le birlikte  iş mahkemesine dava açtık. Belediyeye tebligat gitmiş.Mücadele etmezsek önüne geleni keyfi olarak işten çıkarırlar. Yeni CHP’deki anlayış eskileri temizlemek herhalde… Belediyenin tutumu yanlış.Kendi partililerine sahip çıksınlar önce. Kendi içimizde dürüst olmamız gerek. İşten çıkarılma iddialarımız gündeme geldiğinde İl Başkanı Ali Engin’le görüştüm.  1 Mayıs’ta bana belediye başkanıyla görüştüğünü kendisine yönelik bir tavır yapılmayacağını söylemişti.Örgütü dinlemiyorlar. Bunların örgütü dinlemeyecekleri belliydi.Tehditle şantajla belediye başkanı atanırsa bu hale geliriz. İyi günlerimiz bu” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.