Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tekin'den İzmir'de çifte mesai!

Tekin'den İzmir'de çifte mesai!

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin İzmir’de çifte mesai yaptı. Tekin Karabağlar’de ilçe örgütünün düzenlediği etkinlikte örgüt emekçilerine teşekkür belgesi verdi. Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği Roman Şenliği’nde ise 18 çiftin nikah şahitliğini yaptı.

  • Ege Postası
  • 25.06.2014 - 22:37
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlerde CHP’li Muhittin Selvitopu’nun ipi göğüslediği Karabağlar’da başarının mimarlarından  CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, alanda çalışan örgüt emekçilerine düzenlenen organizasyonda  teşekkür belgesi verdi. Yeşilyurt Karafatma Parkı’nda gerçekleşen etkinliğe CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in yanısıra İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvtopu,  Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçe başkanları, il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte Gezi olaylarında hayatını kaybedenlerinin isimleri tek tek okundu alanda bulunanlar “burada” diye bağırdı.


ÖNEMLİ BİR ZAFER KAZANDIK
Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, yerel seçim sürecinde büyük emek verdiklerini,sandıklara sahip çıktıklarını, gece gündüz çalıştıklarını ve önemli bir zafer kazandıklarının altını çizdi, “ Birbirini seven yol arkadaşlarımızla ailemiz hep büyüdü. Yol arkadaşlarımın hepsine örgütün her kademesinde görev yapan tüm partililere teşekkür ediyorum” dedi.


PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ
Yerel seçimlerde CHP’den Karabağlar Belediye Başkanı seçilen Muhittin Selvitopu yaptığı konuşmada, “ Önemli bir zafer kazandık yerel seçimlerde. AK Parti gözünü Karabağlar’a dikmişti. Önümüzdeki dönemlerde Karabağlar’da aday çıkarmakta zorlanacaklar. Çünkü biz çalmayacağız. Halkın malına sahip çıkacağız. Türkiye’ye sahip çıkacağız. Karabağlar’a İzmir’e sahip çıkağız. İlçeyi ranta peşkeş çektirmeyeceğiz. Gözlerini İzmir’e diktiler. İstanbul Bursa bitti neresi kaldı İzmir…Ancak İzmirliler onları buraya sokmayacak. Karabağlar’da desten yazdınız. Genci yaşlısı omuz omuza verdi. Seçimi hep birlikte kazandık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yerel seçimlerde  aldığımız oyu daha ileriye taşıyalım. Karabağlar’ın CHP’nin kalesi olacağını gösterelim.Örgütü hiçbir zaman unutmayacağım ”dedi.

NEGATİF CÜMLESİ YOK
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimi için çatı aday olarak açıklanan Ekmeleddin İhsanoğlu’na övgü yağdırdı, örgütten tam destek istedi. Tekin, “ Kaygı taşıyanlar Genel Başkan’a güvensin. Yasama yürütme yargı konusundaki hassasiyeti sizler ne kadar taşıyorsanız Ekmel Bey’de taşıyor. Cumhurbaşkanı adayımız İzmir’e gelip İzmirlilere hitap edecektir. Cumhuriyet değerleri konusunda sizler kadar duyarlı. 40 yıllık yaşamında hiçbir negatif cümlesi yoktur. Ne Kürtlerle ilgili ne Alevilerle ilgili nede Cumhuriyetin değerleriyle ilgili…Ülkenin birlik beraberliği için mücadele edeceğiz. İzmir büyük destek verecektir. 30 Mart’ta yazmış olduğunuz zaferi ilk tur seçiminde yazacağınızı biliyorum. Kırgınlıkların giderilmesi için büyükşehir başkanına il başkanına ve ilçe başkanlarına büyük iş düşüyor” dedi.


KARŞIYAKA’DA ROMAN HAVASI
Tekin’in Karabağlar’dan sonraki durağı Karşıyaka oldu. Tekin, Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği Roman Şenliği kapsamında, 18 çiftin toplu nikah törenine katıldı ve şahitlik yaptı. Örnekköy Pazaryeri’ndeki etkinlikte, Tepecik Senfoni Orkestrası ve Tepecikli Serkan da sahne aldı.Tekin ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, roman vatandaşlarla birlikte roman havası oynadı.


SİZLERİ DÜŞÜNEN BELEİDYE BAŞKANLARINIZ VAR
Tekin yaptığı konuşmada, “İstanbul’da yaşayan Roman vatandaşlar sürgün edildi. Ata yadigarı evleri bir gecede talan edildi. Onlar sizler kadar şanslı değil. İzmir’de sizleri düşünen sosyal belediyeciliği yapan halkın yanında olan belediye başkanlarımız var. Burada da kentsel dönüşüm yapılacakmış. Belediye başkanımızın sizleri mağdur etmeyeceğini biliyorum” dedi.
YERİNDE DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “daha iyi daha güzel şartlarda yaşamanız için çalışıyoruz. Yuva yıkan değil yuva yapan olduk. Kentsel dönüşümü burada yerinde yapacağız. Daha iyi koşullarda yaşamınızı sağlayacağız”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.