Dolar 32,3513
%-0.4
Euro 34,7228
%-0.24
Altın 2.409,220
%-0.56
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İncir Reçeli izdihamı

İncir Reçeli izdihamı

BKM Film yapımı İncir Reçeli 2, vizyona girerken İzmir Optimum Outlet, Cinemaximum sinemalarındaki galası izdihama neden oldu.

  • Ege Postası
  • 20.10.2014 - 15:48
İZMİR - BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından düzenlenen seyircili gösterim çok yoğun ilgi gördü. Filmin yazarı ve yönetmeni Aytaç Ağırlar ile başrol oyuncuları Halil Sezai ve Şafak Pekdemir, kendilerini görmek iseyen İzmirlileri sahne üzerinden selamlayıp sorularını yanıtladı. Aytaç Ağırlar, seyircinin gilmin kahramanı "Metin"in hayatına nasıl devam ettiğini görmek istediği için ikinci filmi çektiklerini anlattı. Halil Sezai ise "Metin" karakteri ile aşka bakış açılarının benzerlik gösterdiğini söyledi.

Halil Sezai seyirci ile bol bol selfie çektirdi.  Organizasyonu gerçekleştiren BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey de İzmirlilerin İncir Reçeli 2 filmi galasına gösterdiği yoğun ilgiden çok mutlu olduklarını söyledi, Kasım ayınde Gupse Özay'ın filmi “Deliha"nın İzmir galasını yapacaklarını hatırlattı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.