Dolar 32,1728
%-0.28
Euro 34,9952
%0.04
Altın 2.471,800
%1.04
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmralı'ya gitmek gerekse bile!

İmralı'ya gitmek gerekse bile!

Erdoğan, terörün sonlandırılması için her türlü çalışmanın da yapıldığına dikkat çekerek, “Biz her şeyin farkındayız. MİT, her an her tür hareketi yapabilir. Mesela yarın İmralı’ya gitmek gerekiyorsa MİT Müsteşarı’na ‘Sen gerekeni yap’ derim. Yeter ki akan kan dursun” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 18.10.2012 - 09:07
  ANKARA- Başbakan Erdoğan Azerbaycan'da katıldığı ECO (Ekonomik İşbirliği Topluluğu) toplantısı sonrası, dönüşte uçakta dünya ve bölge meseleleri üzerine kapsamlı değerlendirmeler yaptı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, subay ve astsubaylar gibi er ve erbaşlara da seçimlerde oy kullanma hakkı tanınmasıyla ilgili çalışmalarla ilgili  “Subay, astsubay kullanırken, mevcut 500 bin er, erbaşımız var. Neden kullanamasın k? Eğer askerde olmasaydı, vatani görevini yapmasaydı, dışarıda oyunu kullanacaktı" dedi.

UZAYA YERLEŞMELİYİZ

Başbakan Erdoğan, çağımızda uydu sistemleri, uzay ve havacılık endüstrisindeki gelişmelerden bahsederek bu gelişmelerin uzağında kalmanın ülkemiz için büyük bir kayıp olacağından söz etti. Bunlara sahip olmadan güçlü bir ülke olunamayacağını işaret ederek havacılık ve uzay teknolojileriyle "uzayda yer almak" gerektiğini vurgulayıp, bu konuda yapılan çalışmalara ağırlık verildiğini de belirtti.

YETER Kİ KAN DURSUN

Erdoğan, terörün sonlandırılması için her türlü çalışmanın da yapıldığına dikkat çekerek, “Biz her şeyin farkındayız. MİT, her an her tür hareketi yapabilir. Mesela yarın İmralı’ya gitmek gerekiyorsa MİT Müsteşarı’na ‘Sen gerekeni yap’ derim. Yeter ki akan kan dursun” diye konuştu. (Gazeteport)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.