Dolar 32,3000
%0.25
Euro 34,8558
%-0.87
Altın 2.386,910
%-3.04
Bist-100 10.139,00
%-1.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sait’ten yurt dışı diplomasi trafiği

Sait’ten yurt dışı diplomasi trafiği

AK Parti İzmir milletvekili ve Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, bugün (18 Ekim Perşembe) İstanbul’da başlayacak olan Balkan ülkeleri Dışişleri bakanları konferansına katılacak, ardından akşam Yunus Emre Enstitüsü’nün Arnavutluk’taki yeni şubesinin açılışı için bu ülkeye gidecek.

  • Ege Postası
  • 17.10.2012 - 14:06
İZMİR -18 Ekim  Perşembe  günü (bugün) İstanbul Hilton otelinde Dışişleri bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun evsahipliğinde açılış oturumu gerçekleşecek olan “Balkan Savaşlarından Balkan Barışına” temalı Uluslararası Konferans pek çok Balkan ülkesinin bakan ve diplomatını bir araya getirecek. AK Parti İzmir milletvekili ve dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait te bu konferansa davet edildi.

 

Dışişleri Bakanlığımızın himayesinde ve Bakanlığımıza bağlı Stratejik Araştırmalar Merkezi ile Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın sponsorluğunda düzenlenecek olan söz konusu konferansa, Balkan ülkelerinden Arnavutluk, Makedonya ve Karadağ’ın da Dışişleri Bakanı düzeyinde katılmaları bekleniyor.

 

İzmir milletvekili Rifat Sait, akşam saatlerinde Dışişleri bakan yardımcısı Naci Koru ve Yunus Emre Enstitüsü Başkanı   Prof. Dr. Ali Fuat Bilkan ile birlikte Arnavutlukta açılışı yapılacak olan yunus Emre Enstitüsü İşkodra şubesinin açılışını yapmak üzere bu ülkeye gidecekler.

 

Rifat Sait’in de içinde bulunduğu Türk heyeti Arnavutlukta çeşitli temaslarda bulunacaklar. Üç gün Arnavutlukta bulunacak olan heyet Pazar günü yurda dönecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.