Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe başkanlığı koltuğunu bıraktı şoför koltuğuna oturdu!

İlçe başkanlığı koltuğunu bıraktı şoför koltuğuna oturdu!

CHP Bornova Gençlik Kolu Başkanı Atalay İnal, görevinden istifa etti. İnal, seçim süreci boyunca saha çalışmasında ilçe gençlik kolu başkanı olarak katkı koyduğu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın makam şoförü oldu. İnal, “Etik olarak uygun olmayacağı için ilçe başkanlığı görevinden istifa ettim. Bırakmanın daha faydalı olacağını düşündüm. Her iki görevi yapmam imkansızdı”dedi.

  • Ege Postası
  • 16.04.2014 - 09:34
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Atalay İnal görevinden istifa etti. İnal, seçim süreci boyunca ilçe gençlik kolu başkanı olarak saha çalışmalarında destek verdiği , 30 Mart yerel seçimlerinde Bornova Belediye Başkanı seçilen Olgun Atila’nın makam şoförü oldu. İnal istifa dilekçesini il başkanlığına ulaştırıken, yeni görevine de geçtiğimiz günlerde başladı. İnal, gençlik kolu başkanı olarak yaptığı etkinlikler ve basın açıklamalarıyla dikkat çekmişti. 
.
ETİK OLARAK İSTİFA ETTİM!
İnal, Ege Postası’na “Cumartesi günü itibariyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın makam şoförü olarak başladım.Etik olarak uygun olmayacağı için ilçe başkanlığı görevinden istifa ettim. Bırakmanın daha faydalı olacağını düşündüm. Her iki görevi yapmam imkansızdı” açıklamasında bulundu.

Öte yandan, yerel seçimlerde meclis üyesi seçilen Konak Gençlik Kolu  İlçe Başkanı Kemal Özdönmez ve Dikili Gençlik Kolu İlçe Başkanı Seyfettin Uysal’ın da birkaç gün içinde istifa etmeleri bekleniyor. İstifa etmemeleri halinde il başkanlığı tarafından görevden alınabilecekleri konuşuluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.