Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl yöneticisinden KAFESAN işçilerine destek

İl yöneticisinden KAFESAN işçilerine destek

Uzun süredir gerçekleştirdikleri eylemlerle seslerini duyurmaya çalışan Çiğli Belediyesi KAFESAN işçisi belediye önünde kurdukları stantta taşerona karşı Çiğli halkının desteğini isteyerek imza toplamaya başladı. CHP İzmir İl yöneticisi Şirin Akgül’den işçilere destek geldi. İmza kampanyası için kurulan stantta işçilerle birlikte duran Akgül,”Sonuna kadar işçileri desteliyorum. Arkalarındayım. Taşeronlaşmaya karşıyım”dedi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2014 - 14:59
EGE POSTASI - Aylardır  maaşlarını alamayan ve taşeron krizi ile karşı karşıya kalan Çiğli Belediyesi’nin KAFESAN işçileri ise direnişlerine imza kampanyası ile devam etme kararı aldı. Zaman zaman iş bırakan ve uzun süredir gerçekleştirdikleri eylemlerle seslerini duyurmaya çalışan KAFESAN işçisi belediye önünde kurdukları stantta taşerona karşı Çiğli halkının desteğini isteyerek imza toplamaya başladı. Belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan toplam 713 sözleşmeli personel, 3 aylık maaş ve iki aylık ikramiye alacaklarının yanı sıra, belediye şirketi KAFESAN’ın borçları nedeni ile 30 Haziran’daki hizmet alım ihalesine katılamama ve taşerona gitme tehlikesi ile karşı karşıya kalınca “Çiğli’de taşerona hayır” sloganı ile yeni bir eylem sürecine başlattılar.


AKGÜL’DEN DESTEK

CHP İzmir İl yöneticisi Şirin Akgül’den işçiilere destek geldi. İmza kampanyası için kurulan stantta işçilerle birlikte duran  Akgül,”Sonuna kadar işçileri desteliyorum. Arkalarındayım. Taşeronlaşmaya karşıyım. İşçilerin hakkı her zaman korunmalı. Onların çocukları bizim çocuklarımız”dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.